Bez srama 3764 pregleda 03. siječnja 2018.

5 znakova da ti veza neće preživjeti 2018. godinu

Thinkstock

Nova godina je prilika za ostvarenje novih snova, ali i za nove izazove... a ponekad to nažalost znači i prekid veze.

5. Počinješ sumnjati u sebe i svoje odluke

via GIPHY

Ako se uhvatiš da analiziraš sve odluke koje si napravila u vezi, to baš i nije dobro. Partner te ne bi trebao raditi nesigurnom, a ako to radi, veza će vam brzo biti na klimavim nogama. Dvoumljenje trebaš li uopće biti s njim/njom dovoljno je velika crvena zastavica za uzbunu, ali postoje i hrpa suptilnih znakova poput ako sumnjaš možeš li partneru povjeriti nešto, ako misliš da se s njim previše viđaš, ako nisi sigurna da si trebala pristati da budete ekskluzivni, kao i ako nisi sigurna da li si stvarno mislila to kad si rekla volim te.

4. Ne vjeruješ mu 100%

via GIPHY

Budi iskrena- koliko mu zapravo vjeruješ? jesi li cool ako ti odmah ne odgovori na poruke ili paničariš ako ti se ne javi dva dana? Ne moraš mu povjeriti svoje lozinke telefona, e-maila ili društvenih mreža, ali trebala bi mu vjerovati dovoljno da s njim podijeliš stvari koje inače ne dijeliš s bilo kime. Ako to ne možeš, trebala bi se zapitati zašto.

3. Čini se da se udaljava

via GIPHY

Nije uvijek stvar u tome kako se ti osjećaš. Obrati pozornost na nju/njega. Ako misliš da neke stvari ne funkcioniraju, ali ne možeš točno precizirati o čemu se radi, možda se stvarno nešto događa. Možda su se njegovi osjećaji promijenili, možda je samo preopterećen školom ili ima problema kod kuće. U svakom slučaju trebate razgovarati, ali znaj da to može popraviti stvari, ali i kristalizirati prekid.

2. Nisi siguran da veza ima budućnost

via GIPHY

Jeste li razgovarali o tome što želite u budućnosti, o snovima i planovima koje želite ostvariti? To ne mora biti razmišljanje o braku, obitelji, zajedničkom životu, ali imate li zajedničke planove za sljedećih nekoliko mjeseci ili godinu dana? Ako se samo prepuštaš vezi i ne razmišljaš o tome kako će ti život izgledati kasnije to može biti ok u početku. Pripazi da kasnije ne shvatite da nemate nikakve zajedničke planove i da se dapače vidite u potpuno različitim situacijama.

1. Nedostaje ti biti samostalniji

via GIPHY

Razmišljaš li sve češće o danima kad si bio/la single? Postaješ li zavidna frendovima koji su solo i koji izlaze, zabavljaju se i ne moraju dečku/curi objašnjavati gdje su i zašto su sa svojim single prijateljima? To je normalno u određenoj mjeri, ali ako stalno razmišljaš o tome kako ti je tada bilo super i kako ti to nedostaje, vrijeme je da preispitaš zašto se tako osjećaš.

 

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima

 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Avatar Sara_koja_hara

    Sara_koja_hara

    ah, kad si solo tak ti je svejedno hhahaha