Bez srama 5433 pregleda 09. veljače 2019.

6 horoskopskih znakova koji previše maštaju

alexisren@instagram

Oni stalno maštaju i ne žive baš potpuno u realnosti

YourTango donosi popis najvećih sanjara zodijaka. Provjeri jesi možda i ti među njima?

1. Strijelac

Ako itko neprestano mašta i preispituje svaku situaciju, onda su to definitivno Strijelci. Svaku svoju misao ispituju i po nekoliko puta, a njihova mašta stvarno nema granica. Kad ih netko pita kako se osjećaju i o čemu razmišljaju, oni zapravo ne mogu dati jednostavan odgovor na to. I zato ih mnogi ljudi nimalo ne razumiju...

2. Bik

via GIPHY

Iako je u većini slučajevo pretjerano razmišljanje i maštanje dobro za Bikove, jer je izrazito kreativno, ponekad ih može i uništiti. Jer, kad počnu previše razmišljati o svemu što se oko njih događa, počnu razmišljati negativno i tada svaku situaciju vide obavijenu u crno.

3. Škorpion

Iako su veliki sanjari, oni ne maštaju samo da bi maštali, već u glavi planiraju kako svoje snove pretvoriti u stvarnost. I to im, u većini slučajeva, itekako uspijeva.

4. Vodenjak

via GIPHY

Iako su Vodenjaci i veliki radnici, ono što oni sve mogu zamisliti u svojoj glavi ne može nitko. I njihove maštarije ne razumije vjerojatno ni jedna druga osoba oko njih... Ali, važno da ih oni razumiju.

5. Lav

Iako nemaju mnogo slobodnog vremena, ono koje uspiju uhvatiti obično provedu razmišljajući o svemu onome što još moraju napraviti, gdje moraju biti i kako se ponašati, pa se toliko zapetljaju u svojim mislima da više ne mogu jasno posložiti prioritete.

6. Djevica

via GIPHY

Djevice su tipovi koji će toliko 'overthinkati' sve oko sebe, da će sami sebe uplašiti. Oni su također pomalo negativni, a kad počnu previše sanjariti i razmišljati o stvarima koje im se događaju, umislit će si da je sve protiv njih i da su oni jadni žrtve svoje loše sreće...

NISTE SPREMNI! U nedjelju vas očekuje još neviđeni glazbeni hit u izvedbi Svenkyja i dide Tonija! Izlazi u 11 sati, pratite nas.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Omg :O