Bez srama 783 pregleda 13. listopada 2017.

6 savjeta kako se ponašati ako tvoju bff prevari dečko

Za svoje prijatelje želiš samo najbolje, a što kada dođeš u situaciju i ne znaš što napraviti. Pročitaj 6 savjeta o tome što ne smiješ napraviti ako tvoju frendicu vara dečko.

Što ako shvatiš da se tvojoj frendici dogodila jedna od gorih stvari u životu.

via GIPHY

Neke stvari nije lako napraviti, ali moraš. Pogledaj 6 savjeta što nikako ne smiješ napraviti ako je tvoju bff prevario njezin dečko. 

1.  Reći nekom zajedničkom frendu prije nego što kažeš frendici

Aka fakat dođeš u situaciju da saznaš da je tvoja frendica prevarena i ne znaš što napraviti i još manje znaš kako da joj to kažeš, to što se dogodilo nemoj reći nekom zajedničkom frendu. Nemoj tračati o tome pogotovo ako tvoja frendica misli da si ti osoba koja zna čuvati tajne. Kad tad, bff će saznati kome si prvo rekla kada si saznala za varanje i tek tada će se naljutiti.

 

2.  Dokaz

Nitko ne želi vjerovati da je stvarno u svemu tome, da je prevaren. Tako da ako ćeš to reći svojoj frendici, trebala bi imati neki dokaz. Uvijek ih možeš fotkati. Teško da ćeš takvog dečka naći na nekim društvenim mrežama, ali ako se to dogodi, uzmi screenshot.

 

3. Uvjeri se

Oke, svjesni smo toga da za svoju bff želiš samo najbolje. Ali ako sumnjaš da ju je dečko prevario, prvo to provjeri.  Jer ako si ih vidjela u društvu zajedno, možda ju nije prevario. Možda njegova cura voli plesati, njemu to ne ide pa je našao instruktoricu kako bi naučio plesati. Ti ćeš pomisliti da ju vara, a on ju samo želi iznenaditi.

 

4. Ne drži to sebe

Ako si stvarno, ali stvarno sigurna da je tvoju bff prevario dečko, reci joj. Odmah. Nemoj čekati. Zamisli kako bi tebi bilo da ti se dogodi, a da tvoja bff to zadrži za sebe. 

 

5. Nemoj se suočiti s tim dečkom

S obzirom da za frendicu želiš samo najbolje i kad saznaš da ju je dečko prevario, jedino što želiš je udariti tog dečka. Ali ne čini to i nemoj se dovesti u situaciju da se suočiš s njim. Uostalom, ako mu pokažeš da znaš, on može izmisliti dobar izgovor ili laž koju će reći tvojoj frendici. 

 

6. Izlike 

Nemoj izmišljati izlike za njega i ne opravdavaj ga s bilo čime. Taman ako misliš da tvoja bff ipak i nije tako dobra cura, u tom slučaju njegova najbolja odluka bila bi prekid, a ne varanje. 

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 | Autor:

 

 

 

Tvoja reakcija?