Bez srama 3951 pregleda 08. rujna 2018.

6 stvari koje muče dečke prije prvog seksa

Pinterest

Hoću li joj se svidjeti iako nemam isklesano tijelo poput Channinga Tatuma iz “Step Upa“? Što ako primijeti da se od straha nekontrolirano znojim?

Ako si mislila da se samo djevojkama u glavama vezma milijun i jedno pitanje prije prvog seksa, gadno si se prevarila. Dečki u školskim hodnicima često znaju glumiti frajere te se pred frendovima hvaliti s koliko su se cura “spetljali“, ali se u stvarnosti zapravo ukipe od straha kad dođe vrijeme da zaista i učine “ono“.

1. Najviše o čemu dečki razmišljaju je ono vječno pitanje: “Hoću li biti dobar?“. Prvi seks uvijek je nespretan i pomalo neugodan, a osim toga, želi se ostaviti najbolji mogući dojam. Djevojkama je najčešće neugodno prvi put se skinuti ispred dečka. Ajme, bedra su mi predebela, imam male grudi, ružne prste na nogama, neću mu se svidjeti... S takvim blesavim stvarima ne treba se uopće opterećivati jer se on zaljubio u pravu tebe, a ne u neku isfotošopiranu manekenku s naslovnice modnog časopisa.

via GIPHY

2. Dečkima je najveži strah da se djevojci neće svidjeti njihova izvedba i trajanje seksa.

3. Ni dečki nisu baš puni samopouzdanja i mnogi prije seksa mahnito posjećuju teretane kako bi zadivili svoje bolje polovice. Boje se također da djevojka neće biti zadovoljna i da je očekivala nešto sasvim drugačije, a on je o tom danu mjesecima maštao. Što ako to zaista učinimo i ona me nakon toga ostavi? Zar to znači da nisam bio dovoljno dobar, nije joj se svidjelo moje tijelo, prekratko je trajalo?

4. Prije nego što se odlučite na taj korak, razgovarajte. Oboje morate biti spremni.

via GIPHY

5. Dečki vole i pokazati inicijativu, ali nisu sigurni kako pristupiti djevojci u tom trenutku. Što ako budem previše nježan pa će prijateljicama dan poslije reći da sam papak? Ili ako budem glumio frajera i premalo je ljubio pa će reći da sam bezosjećajni manijak? Dečkima nije nimalo lako, zato prije prvog seksa trebate razgovarati o tome i na taj se korak upustiti samo kad oboje budete spremni. Prvi seks dugo ćete pamtiti, zato nemojte to raditi samo zato što mislite da ćete poslije toga biti popularni. 

6. Hoću li biti dovoljno dobar? Djevojke, opustite se i nemojte razbijati glavu s pitanjima poput: “Što ako mu budem ružna kad se skinem?“. Dečki već sami imaju brdo pitanja prije sek - sa, tako da definitivno neće primijetiti neke tvoje nesavršenosti (koje sigurno samo ti vidiš). Na dečkima je veliki pritisak jer se od njih očekuje da budu iznimno spretni i bez velike treme.

via GIPHY

Došlo je vrijeme za Totalni JoomBoos! Pripremi se jer 21. listopada JoomBoos organizira najveći spektakl u regiji.

Samo za tebe, JoomBoos dovodi jednu od najpoznatijih svjetskih YouTube zvijezda, a uskoro ćeš saznati i koga.

Osim toga, moći ćeš se družiti s najpoznatijim YouTuberima u regiji uz bogat cjelodnevni program. 

Više informacija o cijelom spektaklu možeš vidjeti OVDJE.

 | Autor:

Tvoja reakcija?