Bez srama 278 pregleda 27. siječnja 2017.

6 stvari kojima mu kažeš da ti se sviđa - bez riječi

Po ustima se vidi nečije raspoloženje
Dreamstime

Iz držanja se vidi je li osoba prestrašena, sramežljiva ili puna samopouzdanja, za oči se kaže da su prozor u dušu, a po ustima se vidi nečije raspoloženje...

Komunikacija je jako bitna, ali i ona komunikacija kad ne upotrijebite niti jednu riječ. I dok je pametno znati razumijevati jezik tijela u svim situacijama, posebno ga je dobro poznavati kada je ljubav u pitanju. Pri upoznavanju ili kod razgovora s partnerom o nekim ozbiljnim stvarima, govor tijela može vam otkriti pravu istinu.

Držanje: Iz njega vidimo je li osoba prestrašena, sramežljiva, je li puna samopouzdanja...  

Oči: Za oči se kaže da su prozor u dušu. U njima potražite signale nervoze, zainteresiranosti, strasti, dosađivanja.

 Usta: Odmah ćemo raspoznati raspoloženje neke osobe po usnama. Ako su raširene u osmijeh osoba je raspoložena, dok s druge strane obješeni rubovi usana signaliziraju gorčinu i loše raspoloženje. 

Ako slijedite ovaj raspored - nećete pogriješiti... 

Zavodnički pogled

Želite li nekom pokazati da vam se sviđa, najprije mu morate uputiti pogled. Na početku kraći, a zatim sve duži. Ako osoba svojim pogledom pokaže da je također zainteresirana, pogled postaje sve dulji i dulji....

 

Sramežljiv osmijeh

Zavođenje pogledom treba pratiti osmijeh.Taj osmijeh ne treba biti velik, i blagi smješak puno kaže kad se uputi pravoj osobi.

 

Prilaženje

Nakon flerta očima i osmijehom, jedna osoba se mora odvažiti na prilaženje koje mora biti vremenski tempirano kako cijela stvar ne bi propala. Cure, ne čekajte da to uvijek bude muškarac. 

 

Približavanje tijela

Ako postoji kemija, dvije se osobe nesvjesno počnu približavati jedna drugoj tijekom razgovora. Ako vam se netko sviđa, počinju vam se i širiti zjenice. 

 

Prvi dodir

 Već pri prvom razgovoru najčešće dolazi i do prvog dodira. Mnogi počnu glumiti pa to uglavnom ispadne kao slučajni dodir. 

game of thrones animated GIF

 

Poljubac

On dolazi ako su svi preduvjeti valjano ispunjeni. A nakon poljupca dolazi i do puno intimnijeg upoznavanja…

 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?