Bez srama 3766 pregleda 08. prosinca 2017.

7 poruka za slatki flert

saamopetraa@instagram

Ove poruke će ga totalno osvojiti.... Što čekaš?

Želiš mu prva poslati poruku, ali nemaš ideje što napisati kako se ne bi osramotila? Napravili smo za tebe sedam slatkih poruka koje baš nitko neće moći odbiti.

 

Ne propusti ekskluzivan intervju s LayZ-jem o njegovom hitu 'Nije malo' u novom broju magazina JoomBoos Videostar koji na kioske stiže u petak zajedno s mega poklonom - kalendarom sa omiljenim YouTuberima! ! Također, u petak na JoomBoosovom kanalu nemoj propustiti premijeru genijalnog novog spota 'Poklon'!

S obzirom na to da se showu bliži kraj, svi oni koji željno iščekuju proglašenje pobjednika (ili pobjednice), mogu to doživjeti i uživo! Naime, proglašenje pobjednika najvećeg video talent showa u regiji - VideoStara bit će u 18 sati u klubu Opera u Zagrebu, 10.12.2017. Nemojte to propustiti!    

Sve o novoj originalnoj JoomBoos pjesmi, ali i ekskluzivan intervju sa LayZ-jem možeš pronaći u novom broju magazina JoomBoos Videostar!. Ne čekaj jer uz omiljeni magazin imamo i pravo iznenađenje - mega poklon! Prvi youtuberski kalendar čeka da ga staviš na zid. Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina?

 | Autor:

I vrapci na grani znaju da se Videostaru uskoro bliži kraj. No to ne znači da je i zabavi kraj. Ne propusti doći na proglašenje pobjednika u zagrebački klub Opera, u nedjelju u 18 sati, 10.12.2017. 

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;) 

 | Autor:

Tvoja reakcija?