Bez srama 862 pregleda 17. svibnja 2018.

7 stvari oko kojih ćeš se posvađati s bratom ili sestrom

legit_boss_sashabanks

Imati braću ili sestre uglavnom je lijepo, ali ovih 10 stvari su vrijedne prijetnji smrću, dizanja ruku jedno na drugo i definitivno su nešto što uvijek izazove svađe i posljedično - kazne

Odrastanje s braćom i sestrama za neke je prekrasno, a za neke, zaista, nije lako. Koliko god vam drugi govorili da ste slični, vi ste sebi potpuno različiti i nikad se ne slažete. Naročito u ovih 10 stvari:

1. Tko sjedi naprijed u autu - sjedi li naprijed onaj tko je stariji, onaj tko je veći ili jednostavno onaj tko je prvi došao? Vječni problem, trčanje, tuča i plač.

via GIPHY

2. Koji program se gleda na telki - ovdje postoje razni argumenti. Na primjer, da je netko već prije rezervirao termin za telku, da mlađi brat nema pravo birati ništa pa tako ni program, da ovaj gleda već predugo danas i da je vrijeme da netko drugi gleda što želi.

via GIPHY

3. Koga mama više voli - obično je mama ona koja više voli jedno dijete i obično počne sa zezancijom, a onda se pretvori u veliku ljubomoru, zavist i svađu oko raznih drugih stvari koje je jedno dijete dobilo od mame više ili manje od drugoga

via GIPHY

4. Uzimanje odjeće bez pitanja - vidjela si sestrin story na Instagramu u tvojoj majici i tlak ti je narastao na 100. Odmah počinje paljba porukama i svađa oko toga zašto je uzimala majicu bez pitanja, koliko puta si ti uzela njenu majicu da nisi pitala, tko ima više odjeće, tko je kome što posudio i dao... I tako barem nekoliko puta tjedno. 

via GIPHY

5. Svađa oko hrane - rasprave oko toga tko je uzeo bolji komad pizze, tko je pojeo oba bataka i zašto, kome je teta donjela bolju čokoladu ili zašto je netko dobio veću tortu za rođendan. Never ending story.

via GIPHY

6. Tko može duže ostati vani - ovdje se uglavnom starije dijete ljuti na mlađe jer je ljubomorno što je u njegovim godinama moralo ranije doći doma, nego što mlađe dijete sad smije ostati. Klasika.

via GIPHY

7. Koga ljubimac više voli - svađa počinje kada Rex prije dođe jednom bratu, nego drugom, kada ga pozovu u isto vrijeme. Nastavlja se s razlozima zašto je Rex to učinio - jer ga ovaj više hrani i više šeta, dok drugi misli da nije tako i lagano počinje rat. Obično završi time da mama kaže da će prodati Rexa i da više nikad neće imati ljubimca.

via GIPHY

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anam

    Ja imam stariju seku pa uvijek ja njoj kradem stvari hihi 😂
  • misskiss

    ja se svađam s bratom jer mi uvijek ukrade traperice. a ja sam žensko. moš si mislit onda tragedije