Bez srama 2368 pregleda 28. studenoga 2018.

7 znakova da te tvoj dečko uopće ne poštuje

madi_edwards / instagram

Prepoznaj ovih sedam znakova na vrijeme

Svi smo čuli za poštovanje, no što ono zapravo znači? Poštovanje ima mnogo sinonima kao što su uvažavanje, obzirnost, cijenjenje, a sve te riječi podrazumijevaju divljenje prema nekome na temelju njihovih sposobnosti ili postignuća. Ali, kada se zaljubimo, ne vidimo ništa osim onog što nam odgovara. I dok mi tako itekako cijenimo partnera, često zauzvrat ne dobivamo isto, a da toga uopće nismo svjesni. YourTango piše o 7 znakova koji vam govore da vas vaš partner ne cijeni, a važno ih je prepoznati na vrijeme.

1. NIJE ISKREN

“Prevari me jedanput, tvoja sramota, prevari me dvaput- moja sramota”  poznata je izreka koje se treba držati. Nemojte raditi budalu od sebe i stalno opraštati laži. Laž i poštenje ne idu zajedno, pogotovo u ljubavnom odnosu.

2. NE POŠTUJE VAŠE OSJEĆAJE

via GIPHY

Je li ti poznata situacija kada izneseš svoj problem, a on samo odmahne glavom i na to odgovara kako je njemu puno gore? Ako jest, nadamo se da taj dečko više nije u tvom životu. Stalno omalovažavanje tvojih problema očiti je znak kako tvoji osjećaji ne dopiru do tvojeg partnera. Poštivanje i razgovor o osjećajima ključni su za zdrav odnos.

3. ČESTO KASNI

Svi ponekad zakasne, ali konstantno kašnjenje svakako je znak nepoštivanja, a tvoje vrijeme je dragocjeno.

4. NE SLUŠA ŠTO GOVORIŠ

via GIPHY

Ako te dečko, nakon što satima priča o sebi, ne pita kako si ti, situacija je alarmantna. To je znak kako on misli da nemaš ništa pametno za reći. Ovakav odnos ne može donijeti ništa, osim toga da se ti osjećaš jadno.

5. AKO FLERTUJE S DRUGIMA

Ok, znamo kako život nije gotov s ulaskom u vezu i kako škicanje drugih cura ili dečki nikome ne škodi. Ali flertovanje s drugom pred tobom, pa makar u šali, veoma je nepristojno. Dečko koji poštuje svoju curu nikada ne bi učinio tako nešto.

6. NE POŠTUJE TVOJE GRANICE

Ako ste već duže vrijeme zajedno i zna točno što voliš, što ti smeta i čega se bojiš, nema razloga da uporno čini sve suprotno. On uživa u provokacijama, a ti se osjećaš nelagodno. Ne zaboravi kako nelagoda ne postoji u rječniku ljubavi.

7. NISI MU PRIORITET

via GIPHY

Dogovorite se za kino navečer, ali ga nakon toga zovu prijatelji i umjesto da otkaže njima, on otkaže- tebi! Nečuveno i nedopustivo. Naravno, da si mu ti prioritet ne znači da treba biti stalno i samo s tobom, ali svakako treba poštivati vaše dogovore. Također, jako je loš znak ako uopće ne radi planove koji uključuju tebe.

 

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    :((( tuzno