Bez srama 3051 pregleda 17. kolovoza 2018.

7 znakova da te vara

Pinterest

Cure, slušajte svoju intiuciju...

Ako si uvjerena da nešto ne štima između vas dvoje i stvari nisu kao prije, vrlo vjerojatno si u pravu. A je li tvoj dragi u međuvremenu našao nekog drugog, to lako možeš povjeriti. Donosimo ti sedam znakova da te vara. 

1. Manje pažnje. 

via GIPHY

Na početku prevare dečko će čak pokazivati veći interes za tebe, i to zbog grižnje savjesti. Nakon te prvotne faze i prihvaćanja dvostrukog života, počet će te zanemarivati. 

2. Skriva mobitel. 

Prije si bez problema mogla uzeti njegov mobitel, nazvati nekog ili puštati pjesme preko YouTube-a. No sad pobjesni ako i samo pogledaš prema mobu. Vjerojatno je u strahu da mu ne dođe nekakva sumnjiva poruka na mobitel. 

3. Ne viđate se često. 

via GIPHY

Prije ste se nalazili gotovo svaki dan, a sad stalno pronalazi razloge da se ne vidite. Nema vremena, mora učiti, umoran je, ima dogovor s dečkima, starci mu ne daju.... Zapamti, osoba koja te želi vidjeti uvijek će za to pronaći vremena. 

4. Promjena izgleda. 

Primijetila si da sve češće odlazi kod frizera, a sve češće ide i u obnovu garderobe. Ako se s tim nije prije opterećivao, očito je da nekoga pokušava zadiviti i pokazati mu se u najboljem svijetlu. 

5. Želi se svađati. 

via GIPHY

Skače na stvari zbog kojih prije nikada nije reagirao. Traži glupe razloge da te isprovocira, a sigurno kako bi si olakšao savjest i natjerao te da prekineš s njim. 

6. Drugačije se ljubi. 

Ako si primijetila da su njegove usne odjednom potpuno drugačije, nemoj to zanemariti. Može se dogoditi da je nesvjesno pokupio stil cure s kojom se viđa. 

7. Skriva se dok priča. 

Sjedite u bircu na kavi, njemu zazvoni mobitel, a on počinje bježati. Posebno je sumnjivo ako je do sad bez problema razgovarao pred tobom. 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    :( a daj