Bez srama 9675 pregleda 17. listopada 2017.

7 znakova koji ti govore da mu se ne sviđaš

Ne odgovara ti na poruke ili s tobom priča o drugim curama ili dečkima, neki su od znakova da o tebi ne razmišlja kao o potencijalnoj curi ili dečku.

Kada si stvarno zaljubljen, gledaš bilo koji znak koji će ti pokazati da se sviđaš simpatiji. A dok se fokusiraš na znakove koji ti pokazuju da mu baš ti sviđaš, obrati pozornost i na znakove koji ti pokazuju da te uopće ne doživljava ili da te simpatija preboljela.

Pročitaj 7 znakova koji ti pokazuju da mu se ne sviđaš:

1. Ne odgovara na tvoje poruke 

Sigurno se sjećaš onih dana kada si se sa simpatijom dopisivala satima i satima, a sada možeš biti sretna ako si uopće i dobila odgovor. Ako je prije često koristio emotikone u razgovoru, a sada ne- zar to nije sumnjivo?! Obrati pozornost na komunikaciju prije i sada, postoji mogućnost da te tvoja simpatija više ne doživljava. 

 

2. Više ništa ti ne govori

Ako ti se simpatija često povjeravala i odjednom je prestala, nešto se događa. Razlozi mogu biti razni od toga da tvojoj simpatiji treba više osobnog prostora ili da prolazi kroz teško razdoblje, a velika vjerojatnost je da mu više nisi bitna. 

 

3. Počinje se ponašati prema tebi kao da si mu sestra ili best frend

Tvoja simpatija je prije flertovala s tobom, a sada imaš osjećaj da ste prešli u prijateljsku zonu. U ovim situacijama često se izbrblja i kaže da si mu kao sestra. I to je to, on te ne gleda više od frendice ili sestre. 

 

4.  Nikad ne čini prvi korak

Je li on taj koji napravi prvi potez- pošalje li poruku, pita li te kako si, prvi te pita za sljedeće druženje? Imaš li zapravo komunikaciju s njim ako prva napraviš potez? Ako je odgovor da, onda je velika vjerojatnost da mu se ne sviđaš.

 

5. Tebi govori o drugim ljudima

Sigurno si sa simpatijom i prije razgovarala o zajedničkim frendovima, možda čak i o bivšima... ali ako on počinje pokazivati zanimanje za neku drugu curu- možda ti zapravo želi reći da između vas nema ništa, barem ne s njegove strane. A opet, ako vidiš da priča o nekoj drugoj curi, možda je bolje da ga pustiš. 

 

6. Govor tijela

Kada te vidi, primijetila si da mu zjenice više nisu raširene. Ne smije se često kao prije. Ako se pitaš sviđaš li mu se ili ne, odgovor možeš pronaći u njegovom ponašanju. Pogledaj kako se ponaša kada je s tobom ili s nekom drugom curom, ili čak s prijateljima- sigurno ćeš primijetiti razliku u njegovom govoru tijela. 

 

7. Gleda druge

Doslovce, pred tobom gleda druge cure i nije mu bed to tebi pokazati. A ako to tako pokazuje pred tobom, onda te stvarno ne zaslužuje. To je očit znak da on želi dalje, ali i da mu stvarno nisi bitna. Ne pokazuje poštovanje prema tebi. 

 

Podijeli u komentarima svoje mišljenje. 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

LANSIRAJ SE I TI! 

Tvoja reakcija?