Bez srama 1830 pregleda 09. listopada 2017.

7 znakova kojima pokazuje da mu se sviđa tvoja frendica

Za ljubav je potrebno dvoje, ne troje. Pogledaj 7 najvažnijih savjeta na koje moraš pripaziti ako tvoj dečko ne razmišlja o tebi, već o nekoj drugoj curi.

Jedna od najgorih stvari koja ti se može dogoditi u vezi je činjenica da se tvom dečku sviđa netko. Netko tko nisi ti. Uz to, fakat je zeznuto ako se to radi o tvojoj najboljoj frendici. Fakat je bed ako tvoj dečko razmišlja o tvojoj bff isto koliko i ti razmišlja ili čak i više od toga.

via GIPHY

1.  Često priča o njoj

Osim ako se ne radi o zajedničkoj frendici, nema razloga da tvoj dečko stalno, ali stalno priča o njoj. Ako je to frendica koju je upoznao preko tebe i nije ti pretjerano bliska, fakat nema razloga da priča o njoj ili da ju preko tebe zove na zajednička druženja ili da o njoj stalno priča. Naravno, ako se u njenom životu događa nešto ozbiljno, to je već sasvim druga stvar.

 

2. Njoj posvećuje više pažnje nego tebi

Kakva je situacija kada ste vas troje zajedno ili ako ste u nekom društvu? Fokusira li se uglavnom na nju, traži li izgovor kako bi pričao s njom ili bio pored nje? Ovo nije u redu ako to radi baš svaki put i ako flertuje s njom. 

 

3. Uvijek je na njenoj strani

Ovo je važno. Ako tvoj dečko “uvijek stane na njenu stranu”, to je stvarno sumnjivo. Nije njegova obaveza da se slaže s njom u svemu što kaže. Ali bi trebao tebe podržavati u svemu i ako imaš osjećaj da je naklonjen njoj, imaš problem.  Ako te zadirkuje pred njom i društvom ili još gore, ako kaže da je ona uvijek u pravu dok vas dvije raspravljate, jako je loš znak.

 

4. Ne sviđa mu se njen izbor dečka

Kako se tvoj dečko ponaša kada je u pitanju ljubavni život tvoje frendice? Ako ga ne zanima, neće imati osobito mišljenje. Ali ako zanima, tada će svakako imati svoje mišljenje o statusu njene ljubavne veze i uglavnom to će biti negativno mišljenje.

 

5. Počinje pričati o njoj bez razloga
Ovo je važan detalj na koji moraš obratiti pozornost. Ako priča o tvojoj frendici sam od sebe, čak i kada ti ne pričaš o njoj, sumnjivo je. 

 

6. Uspoređuje vas 

Tvoj dečko te ne bi trebao uspoređivati s bilo kim, pogotovo s nekom tvojom frendicom. To jako šteti vašoj vezi, a takva komunikacija nije nimalo zdrava. Ako se porječkate, i on ju spomene na ovakav način, stvarno moraš pripaziti.

 

7. Tvojoj frendici je neugodno pored njega

Pogledaj kako se tvoja frendica ponaša kada je u pitanju tvoj dečko. Čini li ti se da ga izbjegava, ponaša li se čudno ili nekako tiho kada je on u vašem društvu? Ako da, možda je primijetila da ga privlači i jednostavno ne zna kako reagirati na to.

 

Podijeli u komentarima svoje mišljenje.

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 | Autor:

Tvoja reakcija?