Bez srama 3462 pregleda 16. listopada 2017.

8 savjeta za savršen selfie s kojima ćeš pokupit sve lajkove

Ako nisi fotogenična, pogledaj naše savjete. Pomoći će ti da izgledaš savršeno poput naših JoomBoos YouTubera. Klikni, lajkaj i uživaj.

Pročitaj naše savjete s kojima ćeš imati savršeni selfie. Izgledat ćeš savršeno na fotkama kao prava diva. 

via GIPHY

1. Pravi kut

Svako lice je drugačije, ali općenito vrijedi da za dobru fotku moraš spustiti spustiti bradu i lagano usmjeriti lice prema kameri. Izgledaš će savršeno i naći ćeš svoj kut. A ako nisi sigurna kako to napraviti, pogledaj Kylie :P 

 

Rosé 🎀

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

2. Prirodno svjetlo

Čak i ako si bez šminke, s prirodnim svjetlom ćeš blistati.

- Izbjegavajte bilo kakva osvjetljenja. Prirodno svjetlo je najbolje - poručuje model Yara Shahidi, a da to doista funkcionira zna i SaamoPetraa. 

 

Red is my color.🌹

Objavu dijeli P.W.J. (@saamopetraa)

3. Jutro

Selfije je najbolje raditi ujutro kad se probudiš. Tvoja koža je najčišća ujutro. Fotka će izgledati savršeno jer si odmorna. Možda bi ipak ovo trebala preskočiti ovo ako si imala noćne more ili slično.

 

 

JULY 13

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

4. Budi kao model

Ako želiš savršenu fotku, sramežljivost ostavi iza vrata. Napući usne, malo podigni obrve i izgledaj savršeno i sexy. Baš kao što to radi poznata diva Zendaya. 

 

 

🐞

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

 

5. Ptičja perspektiva

Kut ovisi i o položaju kamere. Umjesto da se nasmiješiš točno ispred kamere, uzmi svoj mobitel i ufotkaj se iz ptičje perspektive. Ovaj trik koriste sve poznate zvijezde i funkcionira :) 

6. Počisti svoju sobu 

Ako radiš selfije u bilo koje doba dana, često puta ne možeš izbjeći pozadinu. Stoga, počisti svoju sobu i maknut ćeš negativne komentare na fotkama. Vjeruj, pokupit ćeš sve lajkove :P Kendall Jenner se često pobrine da njena soba na fotkama izgleda uredno. 

 

playing dress up

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

 

7. Filter

Dobar filter ipak čini čuda. Ako pronađeš lijep i suptilan filter, drži ga se i imat ćeš savršenu fotku. Ovo je tajna koju mnoge blogerice koriste. 

8. Sunčane naočale

Ovo je rješenje ako ne možeš pobijediti svoju sramežljivost. Uzmi naočale, dobit ćeš samopouzdanje. A sa sunčanim naočalama izgledat ćeš super cool. Uz to, podočnjaci se neće vidjeti na fotki. 

 

Officially a part of the fam @puma #pumapartner

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 | Autor:

LANSIRAJ SE I TI! 

 

Tvoja reakcija?