Bez srama 1873 pregleda 13. lipnja 2018.

8 znakova da si našao ljubav svog života!

Instagram

Ne moraš uvijek čekati da ti netko otvoreno izjavi ljubav

Ponekad je dovoljno obratiti pažnju na male signale koji će ti reći jesi li našao idealnog partnera!

 

1. Planovi i snovi

Trenutak u kojem maštaš o budućnosti s dečkom ili curom može otkriti puno. Ako ti ona ulijeva strah i nesigurnost, prava ljubav još nije na vidiku. No, ako je jasno možeš zamisliti i pritom osjećati nevjerojatno zadovoljstvo i nestrpljivo uzbuđenje riječ je o najdubljoj ljubavi. Isto je i s planovima za godišnji odmor, putovanje ili pak običnu večeru sljedećeg vikenda. Što su planovi bogatiji i čine te sretnijima to je vaša ljubav jača.

via GIPHY

2. Geste

Prava ljubav nije iskazana u brojkama i poklonima već u lijepim gestama koje govore puno. Kada si  spreman svoje želje staviti na drugo mjesto, a sve slobodno vrijeme provedeš s njim ili s njom, riječ je o pravoj ljubavi.

via GIPHY

3. Misli

I dok na riječi i djela možemo utjecati, misli su nešto sasvim drugačije. Ako je tvoj dragi ili draga prva osoba na koju pomislite na početku ili zadnja na kraju dana ili pak ako ga se tijekom dana bez ikakvoga razloga svako toliko sjetiš, znaj da je riječ o onom pravom.

via GIPHY

4. Sličnosti i različitost

Zajednički ciljevi i pogledi na svijet vrlo su važni za stabilnu ljubavnu vezu. To znači da osobe imaju zajedničke interese koji ih vode i koji će ih voditi kroz život. No, i suprotnosti su itekako važne. Ako ste različitih karaktera koji zajedno tvore jednu savršenu cjelinu riječ je o nečemu puno dubljem i moćnijem.

via GIPHY

5. Seks

Strast i žudnja koju osjećamo prema partneru u samom početku veze neće trajati vječno. Nježnost, poljupci i snažni osjećaji koji vas tjeraju da tijekom seksa izrazite najdublje misli bilo riječima ili dodirima znak su da je osoba s kojom vodite ljubav ona prava.

via GIPHY

 

POSLUŠAJTE NAJSLUŠANIJU HIMNU SVJETSKOG PRVENSTVA U NOGOMETU 2018: 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve