Bez srama 1215 pregleda 08. svibnja 2023.

8 znakova koji vam govore da on nije materijal za ženidbu

canva

Činjenica je da postoji mnogo muškaraca koji bi mogli biti sjajni dečki, ali užasni muževi. Problem s kojim se žene suočavaju je da često ne shvaćaju da hodaju s jednim od tih tipova sve dok se zapravo ne udaju za njih

Želite izbjeći razvod braka? Potražite znakove koji govore da on neće biti dobar muž i izbjegavajte vezu ako primijetite sljedeće stvari u vašoj vezi, piše yourtango.

1. MAMIN SIN

Činjenica je da muškarac koji je iznimno blizak s majkom, ne traži ženu. On traži novu mamu i vjerujte nam kad kažemo da mu ti nikada nećeš biti prioritet broj 1 u životu, čak i ako se udaš za njega.

2. 'ŽENA JE VLASNIŠTVO MUŠKARCA' I SLIČNE IZJAVE

Nemojte se udati za muškarca koji vas vidi kao svoje vlasništvo osim ako se ne slažete sa zlostavljanjem, zanemarivanjem i mizoginijom.

3. PROTIVI SE KONTRACEPCIJI

Ako se ne slažete oko kontracepcije, odnosno, on se protivi tvom korištenju istih i forsira te na promjenu mišljenja o trudnoći, on nije dobar materijal za ženidbu.

 | Autor: Canva Canva

4. NE SHVAĆA DA NE VOLIŠ NJEGOVU OBITELJ

Ako se ne možete slagati s njegovom obitelji, trebate razmisliti o udaji za njega osim ako on nije spreman uspostaviti vrlo čvrste granice s njima i dati im do znanja da se ne mogu miješati u vaš odnos.

5. RAZLIČITI CILJEVI

Različiti ciljevi u braku znače da ćete završiti u 'natezanju konopa'. Ne činite to sebi i ne činite to njemu. 

6. FINANCIJSKA NEOSVIJEŠTENOST

Je li on tip osobe koji će potrošiti na tenisice 300 eura, a zatim izgledati 'bespomoćno' kada treba platiti stanarinu? Osim ako se ne slažete s lošom kreditnom sposobnošću i dugovima, izbjeći ćete se udati za njega, čak i ako je presladak i prezgodan.

7. NIJE TVOJE RAME ZA PLAKANJE

Ako on nije osoba kojoj se prvoj povjeriš kad se dogode loše stvari i na čijem ramenu plačeš kad ti je teško, to nije muškarac za tebe.

 | Autor: Canva Canva

8. BAŠ I NE DRŽI DO SVOG IZGLEDA

Površnost nikako nije dobra, ali postoje situacije u kojima se moramo prikladno odjenuti i srediti. Ako vaš suprug ne mari za to i na vjenčanje dragih ljudi ili pak na domjenak vaše firme dođe u trenirci ili nečemu sličnom, to nije dobar znak jer time pokazuje da ni vas ne poštuje.

 

 

 

 

Tvoja reakcija?