Bez srama 2266 pregleda 28. ožujka 2019.

Ako osoba radi ovo na prvom spoju - bježi!

lesparisiennesdumonde/instagram

Prvi spojevi mogu biti svakakvi - neugodni, smiješni, lijepi, posebni - ali ako primijetiš neki od ovih osam znakova, bježi glavom bez obzira

1. Osoba se nije primjereno odjenula

Ne mora biti sređen i pojaviti se u svečanoj haljini, odijelu ili nečem sličnom, ali ako osoba na večeru ili piće dođe u trenirci ili kratkim hlačama, to znači da se apsolutno ni malo nije potrudila, piše YourTango. A samim time ti govori da joj nije stalo... Tako da, ako ovo primijetiš, bježi!

2. Nemaju manire za stolom

via GIPHY

Ako se ne znaju ponašati pristojno dok jedu i piju, razmisli - želiš li ih zauvijek gledati takve? Ako je odgovor da, daj im drugu šansu, ako je odgovor ne, bolje prekini na vrijeme.

3. Bezobrazni su prema konobarima i osoblju

Ako se neuljudno ponašaju prema konobarima i ostalom osoblju u restoranu ili kafiću, razmisli, kako će se onda ponašati prema tebi i svim ostalim ljudima oko tebe? Ovo nikad nemoj tolerirati.

4. Stalno ti moraš poticati na razgovor

via GIPHY

Ako te nije pitao/pitala ni jedno konkretno pitanje i imaš osjećaj da samo ti moraš nositi razgovor jer se druga osoba uopće ne trudi da vam bude zanimljivo i da te upozna, onda je jednostavno pusti... Nema smisla da se samo ti trudiš, jer će vam tako biti i u vezi kasnije, vrlo vjerojatno. 

5. Osuđuju tebe ili druge ljude

Osobu koja odmah na prvom spoju krene osuđivati kako govoriš, tvoje stavove ili neku drugu osobu nije prava osoba. Nema smisla tračati, pogotovo ne nekome koga i ne poznaješ. Tako da, ako se to dogodi, bježi.

6. Prekidaju te dok govoriš

via GIPHY

Okej, ovo je naprosto bezobrazno i nepotrebno. Ako netko nema osnovne manire da osobi dopuste da završi rečenicu, nisu vrijedne daljnje pažnje ni truda.

7. Nemate ništa zajedničkoga

Dobro, ovo je jasan znak da nemate što raditi zajedno, s obzirom da vjerojatno nećete imati ni o čemu razgovarati. Koji bi bio smisao toga?

8. Tvoje priče su im dosadne

via GIPHY

Ovo se nadovezuje na točku broj sedam. Ako ga/je ne zanima što pričaš, onda ni ne želi biti s tobom. Prilično je jasno.

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Slažem se xD