Bez srama 252 pregleda 08. travnja 2017.

Ako želiš dečka, ove objave na 'fejsu' NE pomažu!

Dobro razmislite prije objave
Dreamstime

Statusi, pjesme koje objavljujemo na našem zidu, kao i fotke, otkrivaju o nama više nego što mislimo. U kakvom smo ljubavnom statusu, kakvu glazbu volimo i s kim se družimo s posebnim će zanimanjem pratiti vaša simpatija i zato dobro razmislite prije objave nekih statusa

Kao što je neke stvari nepristojno reći za vrijeme obiteljskog ručka ili na školskom satu, tako se i u komunikaciji na društvenim mrežama treba držati određenih pravila. Nekim objavama možeš poslati sasvim krivu sliku o sebi zbog čega riskiraš da te simpatija više nikada ne nazove, a vaš idealan spoj od tada će postojati samo u tvojim snovima. Određene događaje, osjećaje i slično možeš povjeriti samo stranicama svog dnevnika ili prijateljici kojoj vjeruješ i znaš da vaš razgovor neće podijeliti sa svim prijateljima na društvenoj mreži, pogotovo ako joj je tvoja simpatija prijatelj na Facebooku.

1. Ne otkrivaj što voliš

Voliš kad ti dečko bez povoda pokloni neku sitnicu ili da te odvede na koncert omiljenog benda. Ove sitnice mu radije otkrij na spoju.

2. Zapiši u dnevnik, ne na ‘fejs’

Prepričavanje neugodnjaka s bivšim dečkima koji nikada nisu znali pogoditi što želiš nije pametna ideja. Takve detalje zapiši u svoj dnevnik ili ispričaj prijateljicama na kavi jer to ne trebaju znati baš svi koji zavire u tvoj profil.

3. Nisu svi u bedu jer si ti sama

Srcedrapajuće izjave o tome kako si u bedu jer sve tvoje prijateljice imaju dečka, a ti jedina nemaš s kim na kavu nakon škole nije objava poželjna za ‘fejs’. Dečkima nisu pretjerano simpatični statusi sa žalopojkama.

4. Tužne pjesme

Tugaljive ljubavne pjesme koje jasno daju do znanja kako si nesretna neće dobiti pozitivne komentare jer su simpatičnije vedrije pjesme koje daju poruku da si i sama vesela osoba.

5. Tuđi problemi nisu tvoji

Prijateljica ti je ispričala kako ju je dečko prevario, a ti si cijelu tu dramu objavila na svom profilu. Tvoja simpatija će zaključiti kako si zapravo tračerica, ali i loša frendica kad to objavljuješ.

6. Ružne fotke bivšeg dečka

Objavljivanjem fotografija na kojima je tvoj bivši ispao kao rugoba dat će znak tvojoj simpatiji kako ćeš se možda i s njim narugati na sličan način ako prekinete.

Cher Lloyd | Autor: Instagram Instagram

7. Zaboravi photoshop

Lijepo je vidjeti fotke na kojima si super ispala, ali ako su obrađene tako da na njima izgledaš kao Heidi Klum, onda će svi shvatiti kako to nije tvoj prirodan izgled.

8. Ja, ja, ja i samo ja

Već i ptičice cvrkuću da se baviš plesom jer stalno objavljuješ slike s natjecanja i hvališ se koje si mjesto osvojila i koja ti je to medalja po redu. Lijepo je što se baviš sportom, ali pričati samo o sebi i svojim hobijima je dosadno.

9. Ne žuri s promjenom ljubavnog statusa

Bili ste na prvom spoju i skužila si da se super slažete, oboje ste sporski tipovi i obožavate pržene krumpiriće. Čim si došla doma, promijenila si status u zauzeta. Ne brzaj tako jer ćeš otjerati simpatiju.

10. Informacije koje nisu za sve

Broj telefona također izbjegavaj dijeliti na društvenim mrežama, a bilo bi dobro da tvoj profil vide samo tvoji prijatelji jer ćeš tako izbjeći da te neki znatiželjnici gnjave i da ih moraš blokirati. Ne šalji mu zahtjev ako se ne poznajete. Nemoj mu slati zahtjev za prijateljstvom prije nego što se upoznate. Ako mu pošalješ zahtjev za prijateljstvo, a još ste niste upoznali, možda će te ignorirati, kao i većinu zahtjeva za prijateljstvom nepoznatih osoba. Bilo bi dobro da mu uz zahtjev pošalješ poruku i napišeš nešto slatko i simpatično te objasniš zašto ga želiš dodati za prijatelja. 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?