Bez srama 1184 pregleda 08. veljače 2019.

Ariana u spotu završi s curom i sad su svi u nevjerici!

ariana grande / instagram

Nakon što je sinoć izbavila album i novi spot, njezini fanovi nisu spavali

Ariana Grande sinoć je izbacila cijeli album i novi spot za pjesmu 'Break Up with Your Girlfriend, I'm Bored', i fanovi sad potpuno šize zbog završetka spota koji je totalni - plot twist!

Iako se prije izbacivanja spota govorilo da će spot biti vezan uz priču 'Ariana će natjerati Big Seana da prekine s curom Jhené Aiko jer želi biti s njim', na kraju je priča završila totalno neočekivano, piše Cosmopolitan.

Na kraju završi s curom

via GIPHY

Na kraju spota - Ariana završava s djevojkom! Da, djevojkom! A ne s njim. I fanovi su potpuno poludjeli zbog toga pa su svoje oduševljenje, iznenađenje i čuđenje pokazali na Twitteru.

Fanovi su oduševljeni i jako iznenađeni

A što vi mislite o ovakvom kraju? Mi smo oduševljeni, baš kao i njezini fanovi!

NISTE SPREMNI! U nedjelju vas očekuje još neviđeni glazbeni hit u izvedbi Svenkyja i dide Tonija! Izlazi u 11 sati, pratite nas.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • toocoolforschool2

    Ne kuzite spot. Ta cura zapravo simbolizira Arianu. Zato jer zeli da bude sama sa sobom zato u pjesmi Thank U Next kaze "I met someone else..." i onda ide "Cause her name is Ari and I am so good ... prikaži još!
  • mala_loodacha

    opaaaaaa :O