Bez srama 153 pregleda 10. lipnja 2016.

Autorica Janinih poruka izdala 'Knjigu za divlju ženu'

Ingrid Divković
Official

Publicistica i književnica Ingrid Divković predstavila je “Knjigu za divlju ženu”, koja se eksluzivno već danas i u narednih sedam dana može kupiti na Abrakadabri

U jedinstvenom ambijentu Zagreb 360° - Vidikovac Zagreb Eyea sinoć je predstavljena novi rad Ingrid Divković, "Knjiga za divlju ženu". Predstavljanje knjige odvilo se tijekom lijepog književnog projekta Čitaj knjigu book nighta, a nazočile su mu mnoge “divlje žene” zagrebačke kulturne, javne i društvene scene koje nisu željele propustiti priču koja otkriva i ponešto od njih i njima, dajući odgovore o ženi. Divljoj ženi koja je vesela i strastvena, plaha i neobuzdana, ženi koja je slobodna cijelim svojim bićem. U emotivnoj književnoj večeri i za mnoge žene toliko realnim dijelovima knjige uživali su ljubitelji divljih žena: Iva Balent, Tihana Harapin, Lana Puljić, Luka Grubišić, Kristina Krepela, Mara Bratoš , Etna Maar, Sanja Drakulić, Dean D., Martina Podgorski, Kristina Bangoura, Vladimira Spindler i Sanja Pilić.

Voditeljica Ana Radišić bila je moderatorica večeri, a njene posebne gošće koje su s posebnom strašću i oduševljenjem predstavili knjigu bile su psihologinja Ljubica Uvodić Vranić koja je govorila o psihološkom aspektu o ženi i njenoj divljini, psihologiji žene i ljubavi koju žene gaje prema sebi. Strastvena čitateljica, vlasnica najčitanijeg bloga u regiji "Čitaj knjigu" Alis Marić , koja na svojstven način njeguje ljubav prema knjigama i čitanju prepoznala je u knjizi još jedan vrhunski rad kroz koji je Ingrid Divković potvrdila svoje spisateljske vrijednosti.

Ingrid Divković | Autor: Official Official

 
“Nakon gospodina Ega, svih turobnih i teških životnih situacija, na scenu života stupa ona, Divlja žena, vesela i strastvena, plaha i neobuzdana. Ona koju možda niste očekivali ali koja dolazi, tiho i polako, poput vučice, na vršcima prstiju. Dolazi, podsjetiti nas tko smo bile, tko smo sada i tko ćemo tek biti. Inspiraciju za ovu knjigu dugujem Clarisi Pinkoli Estes, autorici knjige "Žene koje trče s vukovima" ali i svim ženama koje ispunjavaju moj svijet i čine ga ljepšim mjestom za život. Knjiga za divlju ženu je knjiga kratkih poetsko/proznih zapisa divlje snage koja progovara kroz jednu ženu. Knjiga za divlju ženu je knjiga utjehe i knjiga ljubavi”, rekla je autorica knjige Ingrid Divković.  

Ingrid Divković | Autor: Official Official

A za iznenađenje večeri nije bila zaslužna žena, već muškarac i to konobar koji je  tijekom predstavljanja knjige na pladnju donio četiri bočice Jane, potpuno iznenadivši Anu Radišić i njene gošće koje je zapravo privukla nova etiketa Jana bočice na kojima su se nalazile poruke, citati iz knjige Ingrid Divković. Ova limitirana edicija Jana bočica imat će 250 primjeraka, a skrivale su i poruku večeri i ideju vodilju ovog prekrasnog događanja: “Koliko su želje jake i koliko divljina može biti jaka! Ispuni sve želje jer ti to možeš”.

Promociju knjige podržala je i Jana, koja uvijek podržava pozitivna književna ostvarenja i koja je u knjizi Ingrid Divković prepoznala inspirativne poruke, vođene ljubavlju, poruke koje donose pozitivne misli i promijene u životne svakodnevice.  Uz činjenicu da će “Knjiga za divlju ženu” moći u narednih sedam dana kupiti na Abrakadabri (www.abrakadabra.com) ona će nakon toga biti dostupna i na prodajnim mjestima Tiska (kiosci Tiska i Tisak medija prodajna mjesta).

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?