Bez srama 4867 pregleda 18. siječnja 2020.

Baka Prase otvorio novi kanal jer će mu glavni možda ugasiti

screenshot/youtube/canva

Na novom je kanalu već skupio 125 tisuća pratitelja, a usput je za sljedeću subotu najavio disstrack na Voyagea.

Baka Prase snimio je prilično dramatičan video u kojem govori o tome kako će mu možda uskoro ugasiti glavni kanal, zbog čega je napravio novi i zamoli sve fanove da ga ondje zaprate. No, do toga ćemo tek doći. Evo zašto postoji mogućnost da mu ugase kanal i što je sve još ispričao u videu koji je nazvao 'Možda je ovo posljednje zbogom'.

Nakon trećeg 'strikea' mogli bi mu ugasiti kanal

 | Autor: screenshot/youtube screenshot/youtube

Nakon što je snimio video o Voyageu, iz YouTubea su mu na kanal 'lupili' strike, trenutno ima dva strikea, a ako dobije još jedan, ugasit će mu kanal. To je objasnio odmah na početku videa i dodao kako taj video o Voyageu zapravo uopće nije bio razlog, već video u kojem komentira serijal 'Poligraf'. No, ne bi Baka bio Baka da se ne osigura i u ovako ne baš lakim trenucima, a usput je dodao i kako sljedeće subote, na jednom od kanala, objavljuje i najavljeni disstrack na Voyagea.

"Mnogi će reći da zaslužujem ovo zato što prozivam, ovo, ono... I neka misle tako. Ako će ih to ispuniti u životu, neka im bude", započeo je Baka, a zatim je objasnio kako si neće dopustiti da ga drugi kontroliraju.

Iako u jednom trenutku u videu nije koristio baš lijep rječnik, vidjelo se da je pod stresom i da ga je sve ovo baš dosta potreslo. 

Na novom kanalu ima 125 tisuća pratitelja

 | Autor: screenshot/youtube screenshot/youtube

Na kraju je svojim pratiteljima, 'Instituciji', poručio da nikad neće stati sa snimanjem i da će nastaviti dalje snimati zbog ljudi koji ga vole i prate. "Ja se vežem za vas, za vas kojima je stalo i koji me pratite i volite", poručio im je, a zatim ih zamolio da se subscribeaju na njegov novi kanal koji je otvorio u slučaju da mu ugase ovaj glavni.

Na novom kanalu je skupio 125 tisuća pratitelja tijekom noći, a kako će se ova priča dalje razvijati, hoće li mu ugasiti glavni kanal te koliko će ova drama utjecati na njega i njegov sadržaj i hoće li uopće, tek ćemo vidjeti...

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

7 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • STa_Te_BRIGa.

    Jaoo sto serete vi, sto ste ljubomorni na covjeka sto zaradjuje pare, samo gledate kako da nekog ponizite i srusite. Ja nisam njegov fan pogledam koji video al zasto toliko zavidite ljudima. LJUBOMORNI STE DO NEBA
  • Tomisla349

    Nadam se da mu neće ugasiti kanal