Bez srama 2082 pregleda 11. siječnja 2020.

Baka Prase objavio pjesmu koju su mu skinuli s kanala

Baka Prase/YouTube

Jedan od najpoznatijih youtubera objavio je novu pjesmu, a mi ti govorimo o čemu je riječ

Baka Prase na svom je Instagramu najvaljivao nešto veliko. Svi su se pitali o čemu je riječ, a sada je došlo vrijeme da saznamo. Točno u 14 objavio je disstrack "Deda Mraze". Odnosno pjesmu koju su mu skinuli s YouTube kanala.

O čemu je riječ jasno ti je iz naslova pjesme. Već smo ti pisali kako je Baka Prase poznat po tome da može ekspresno napraviti, snimiti i izbaciti pjesmu i spot. Još u prosincu je na svom kanalu objavio pjesmu 'Deda gmaze', odnosno disstrack na Djeda Mraza, a u manje od 24 sata pjesma je preslušana i pregledana više od 700 tisuća puta.


Tada je pjesma u vrlo kratkom roku stigla na 1. mjesto YouTube trendinga u Hrvatskoj, Srbiji i ostatku Balkana, čime se Baka također pohvalio na svom Instagram profilu.

Hoće li ovoga puta ostati na kanalu ili će mu je ponovno izbrisati, preostaje nam vidjeti.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Žac

    Možda su mu je skinuli jer krši autorska prava kanal "Epic Rap Battles Of History"... ERBH - Santa Claus vs Moses. Činjenica da je i samog djeda mraza ubacio, lame.
  • Jarebica

    Bakaprase,bakaprase tebe s titulom idiota krase