Bez srama 606 pregleda 10. veljače 2021.

Baka Prase sve zbunio fotkom: 'Na večeri s mamom...'

baka prase/instagram

Tko je ovo na novoj Bakinoj fotki? Hmmm...

Baka Prase još je jednom malo zbunio fanove i natjerao ih na razmišljanje o tome je li on i dalje slobodan ili je možda ipak u vezi. Objavio je fotku s večere na Instagram storyju, a na fotki se, osim palačinki koje je jeo, vidi i ruka nepoznate djevojke o kojoj jedino znamo to da fura jako duge i elegantne nokte.

 | Autor:

Uz fotku je napisao: 'Na večeri s mamom', ali fanovi baš i nisu uvjereni da je to na fotki njegova mama. Mnogi koji su već navikli na njegove šale shvatili su taj opis upravo kao jednu, a drugi su cijelu ovu objavu shvatili kao provokaciju...

'To ti je stvarno mama?', pitaju se njegovi pratitelji, jer im nije baš uvjerljivo da je ruka s ove slike ruka njegove mame, a mnogi su uvjereni da je zapravo u vezi i da je na večeri bio s djevojkom. 

Tko je ona i postoji li uopće, ili mu je to možda samo frendica, ili stvarno njegova mama, očito nećemo tako skoro saznati... Ili ćemo saznati kad Baka to odluči objaviti, između svih slatkih fotki svog novog psića i videa u kojima igra razno-razne igre. 

Hmmm... Javit ćemo vam čim se nešto novo pojavi!

 

Zimski JoomBoos Posterbook pronađite na svim kioscima Tiska.

 | Autor:

Tvoja reakcija?