Bez srama 4130 pregleda 19. studenoga 2020.

Baka Prase u videu poručio: 'Zbogom zauvijek...'

screenshot/youtube

Popularni youtuber na svom je kanalu objavio video kratkog naziva 'Zbogom zauvijek' i poručio pratiteljima...

"Nije me dugo bilo. Ali sad vam se javljam jer sam donio važnu odluku... Prije svega, hvala vam na svemu. Nije mi uopće lako ovo pričati...", započeo je Baka. A zatim nastavio i u video ubacio neke svoje stare video uratke koje je objavljivao tijekom godina.

"Mnogo smo toga prošli skupa i sve te uspomene će ostati uz mene cijeli život. Bilo nam je prelijepo, bilo je uživanje, bilo je pravo zadovoljstvo. I iako mi je teško sve ovo, prije par dana sam, nakon dugo razmišljanja, donio tu konačnu odluku..." I taman kad su svi pomislili da se Baka ovoga puta stvarno oprostio od YouTube života zauvijek, priča se totalno okrenula.

POGLEDAJTE VIDEO:

Baka je sve ovo na početku videa zapravo govorio svom automobilu, svom Porscheu od kojega se rastaje jer ga je prodao. "Od ove ljepote se rastajem, prodao sam ga", objasnio je youtuber, a tu je vjerojatno laknulo svim njegovim fanovima. Baka ipak ostaje youtuber nakon još jedne 'lažne uzbune' koju je objavio.

"Ne brinite, ja ne idem nigdje", poručio je Baka i u svom stilu završio video. "Tek je sad vrijeme za najveći povratak", zaključio je. A onda je objavio Instagram story s Devitom i objavio da uskoro izlazi 'hitčina'. Vjerojatno njihova zajednička pjesma koju svi jedva čekaju čuti!

Tvoja reakcija?