Bez srama 7915 pregleda 06. travnja 2018.

Bez izlike: Od sada se možeš seksati za vrijeme menstruacije!

Promo

Je l' stvarno to moguće? Ovo nas je oduševilo, no pitanje je je l' uopće funkcionira!?

Zahvaljujući svom nepropusnom dvostrukom dnu i ekstra visokom kapacitetu, ovaj izum pruža nevjerojatnu udobnost i bezbrižnu mjesečnicu, ali i manje stresa.

Zove se Ziggy Cup koja ti omogućava da i za vrijeme onih dana u mjesecu vodiš ljubav!

Svi znamo kako napaljenost ne bira period, i za vrijeme menge ti se posebno više seksa.

Ova čašica je zapravo fantastičnon rješenje jer ju možeš koristiti puno puta i svaki put će te odlično čuvati od krvavih mrlja, čak i za vrijeme odnosa. A i super je znati kako Ziggy Cup može držati čak do 76 ml menstrualne krvi - što je dosta!

Jel bi se usudila probati ju?

Piši nam u komentare!

 

 | Autor:

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja. Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra. 

Na više od 120 strana pročitajte ekskluzivni intervju s popularnim YouTuberom Davorom Gerbusom i saznajte kako se nosi s hejterima. Tu je i intervju s licem s naslovnice - Petrom Dimić koja samo za vas otkriva kako pronaći pravu ljubav. 

Bratska ljubav jedna je od najboljih i najiskrenijih veza, no ponekad nas braća i sestre izluđuju. Doznaj kako preživjeti s njima pod istim krovom. Svi znamo da nije lijepo manipulirati s roditeljima, ali JoomBoos daje trikove kako da ti ipak starci ispune svaku želju. 

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone. Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi. 

U petak na kioscima potraži i super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi. 

 

Tvoja reakcija?