Bez srama 547 pregleda 09. travnja 2017.

Bez mane: 6 'ziheraških' trikova za savršeni poljubac

Kiss
Dreamstime

Dobar poljubac nikog ne ostavlja ravnodušnim. Jako je važan jer njime nekome pokazujemo koliko nam se sviđa

Kaže se da je u poljupcu najbitnije slušati osjećaje i pratiti partnera, no ipak postoje neke male 'cake' zbog kojih će onaj s kojim se ljubiš pasti na pod. Evo šest najboljih.

1.Pazi na dah

Možeš se ljubiti najbolje na svijetu, no to neće ništa značiti ako onaj s kojim se ljubiš ne može disati od tvog zadaha. Zato, žvaka i Tic Tac :)

2. Atmosfera

Neka čeka na to! Ako si tek počela izlaziti sa simpom malo odgodi poljubac i stvori napetu atmosferu. Tako ćeš stvoriti tu atmosferu iščekivanja koja će poljubac učiniti totalno vrućim i nezaboravnim!

3. 'Pričaj očima'

 kad se približavaš njegovim usnama, baš i ne možeš pričati, jelda? A zašto mu onda ne uputiš jedan znakovit pogled kojim će shvatiti da si curka koja zna što hoće? I još jedan mali savjet: pokušaj zatvoriti oči dok se ljubiš jer bi u spurpotnom mogla izgleati kao mala ribica :P

4. Prepusti se

Ljubljenje je ipak timski rad. Prepusti se onom što partner radi i ljubite se usklađeno.

5. Pazi na jezik

Ljubljenje s jezikom (francuski poljubac) može biti jako seksi no ipak je ključ u umjerenosti. Kad ga doslovno 'maltretiraš' jezikom, simpi se to neće svidjeti :)

6. A gdje su ruke?

Za super dojam kod ljubljenja bitni su svi dijelovi tijela. Miluj ga po kosi, obujmi ga ili pak ugodno smjesti ruke na njegovu guzu :) Dodiri pridonose osjećaju bliskosti!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?