Bez srama 178 pregleda 24. rujna 2016.

Bez slika s bivšim! 4 stvari za sretnu vezu na Facebooku

Facebook
Dreamstime

Ova je društvena mreža dio većine današnjih veza, a često nam donosi i probleme...

Danas većina ljudi ima Facebook profil pa mnogi na njemu neumorno objavljuju sve detalje svoje veze. Ipak, često je upravo on razlog problema u vezi.

Kako ti Facebook ne bi postao dvosjekli mač, donosimo ti 4 pravila kojih bi se trebala pridržavati ako želiš očuvati svoju ljubav.

Zaboravi na tajno dopisivanje
Možda zvuči kao sasvim nevina zezancija koja će ti ispuniti dosadne ljetne dane (a i malo podići samopouzdanje), ali s vremenom bi to moglo prerasti u puno više. Ako i ne preraste, velike su šanse da će tvoj dečko kad-tad saznati za taj nevini flert. Koliko god tvoja veza bila čvrsta, u tom trenu biti će itekako narušena.

Ne treba vam zajednički profil
To što imate zajednički Facebook profil ne znači da se više volite. Osim što će vam se svi smijati zbog njega, tim potezom zatvarate vrata svoje privatnosti. Prvom prilikom kad se poželiš izjadati najboljoj prijateljici, požalit ćeš što si ikad došla na ovu ideju. 

Slike s bivšim nisu cool
Naravno da se ne moraš praviti da bivšeg nikada nisi ni poznavala, ali tvoj profil ne mora biti podsjetnik na vaše sretne dane. Tvom dečku će to vrlo brzo početi smetati i sigurni smo da će se osjećati poprilično glupo. I potpuno ga razumijemo!

Nemoj špijunirati
Stalno refreshanje Facebooka kako bi ulovila dečkov "nevjerni" Like je malo pretjerano. To što je nečiju fotku nagradio "lajkom" ne znači automatski da te je i prevario. Još je gore ako ga odlučiš napasti ako mu je neka druga cura "lajkala" fotografiju. Realno, on na to baš i ne može utjecati. Vjerujemo da ni ti nisi skroz bezgrešna i da tu i tamo lajkaš objave drugih tipova, ali to ne znači da svog dečka manje voliš, zar ne?

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?