Bez srama 1685 pregleda 15. rujna 2017.

BiBi Andy i Dennis: Dosta je bilo bullyjinga i hejtanja

Dovoljna je samo jedna #lijepariječ na internetu! Zato se JoomBoos uključio u kampanju ''Sigurnost na Internetu'' kako bismo zauvijek maknuli online nasilnike. Uključite se i vi i objavite fotku na Instagramu sa #joombooslovesquad.

Naši YouTuber svakodnevno trpe nasilje. I to online nasilje! Riječi zaista znaju boljeti više od samog udarca. Naša BiBi Andy osjetila je to na svojoj koži još u osnovnoj školi. Zbog bolesti psorijaze, osjećala se kao izopćenik. Nitko se nije htio družiti s njom te su je vrijeđali i izrugivati.
- Fuj! odvratna si - prisjeća se uvreda i dodaje da je svoju jedinu i najbolju prijateljicu upoznala tek u 5. razredu.
- Htjela sam da to sve nestane. Bilo je jako teško - kazala je Andrea.

Sa nasilnicima, ali i prijetnjama smrću je imao posla i Dennis. 
- Moj prvi susret s bullyjima bio je u osnovnoj školi. Dečko iz naše škole radio je probleme. Jednu curu je žiletom porezao po vratu, mog prijatelja je istukao. Nakon mnogo drugih, na red sam došao i ja - prisjeća se.
Nakon što je završila škola, nasilnik se s kablom zaletio na njega.

- Svezao mi ga je oko vrata i stezao najjače što može. Činilo se da traje kao čitava vječnost - prisjeća se Dennis.
Ovaj nasilnik nije samo stao na Dennisu. Ošamario je i Dennisovu mamu koja je došla u školu zbog tog nasilja. Nekoliko godina kasnije susreo se i sa prijetnjama smrću.

 

Sa hejterskim komentarima naši YouTuberi moraju se svakodnevno suočavati. Iako kažu da ih više ne gledaju to treba zaustaviti. U petak u 19 sati pogledajte na JoomBoos kanalu na YouTubeu što o tome misli Davor Gerbus. 

 

 

 

"If people are trying to bring you down,that only means you are above them" #joombooslovesquad

Objavu dijeli One And Only Berga (@only_berger)

 

Bullyingu nema mjesta u našim školama, društvima i društvenim mrežama. Reci i ti stop maltretiranju i pomozi nam proširiti poruku. Uz #joombooslovesquad hashtag na Instagramu, ispričaj nam i ti svoju priču!
 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • bibiandyfan

    Bibi VOLIM TE! ❤️❤️❤️❤️❤️
  • anamarijaa13

    Žao mi je što su vas zezali... #joombooslovesquad ❤️