Bez srama 3473 pregleda 04. svibnja 2021.

Billie otkrila misterioznu tetovažu na Vogue naslovnici?

billieeilish/instagram

Svi bruje o najnovijim fotkama Billie Eilish koje je napravila u sklopu cover priče za britanski Vogue, a čini se da je na nekoliko fotki, namjerno ili slučajno, otkrila misterioznu tetovažu za koju je rekla da je nikad nećemo vidjeti

Billie Eilish, mlada pjevačka zvijezda i pop ikona, trenutno je na naslovnici novog izdanja britanskog Vogue magazina, a osim o njezinim fotkama u donjem rublju, svi bruje o tome da je na nekima od njih otkrila i dosad dobro skrivenu tetovažu. 

Pjevačica je tetovažu, inače prvu u životu i zasad jedinu, napravila prošle godine, i tada je rekla da je nikada neće javno otkriti. "Da, napravila sam tetovažu, ali nikada je nećete vidjeti", izjavila je tada za Vanity Fair. No, čini se da je prekršila svoje obećanje.

Fanovi su primijetili da je na fotografijama za Vogue, barem na nekima od njih, vidljiva tetovaža koja se proteže od trbuha do desnog bedra, iako se ni na jednoj fotki ne vidi točno o kakvoj se tetovaži radi.

Najvjerojatnije je u pitanju neka ptica ili mitsko biće, piše Seveteen. Ali ono što je sigurno jest da je tetovaža baš ogromna. Više fotografija možete vidjeti u službenom Vogue intervjuu. I pišite nam u komentarima što mislite, što je to na Billieinoj tetovaži?

 

POSTER BILLIE EILISH PRONAĐITE I U NOVOM JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZINU!

 | Autor:

Tvoja reakcija?