Bez srama 205 pregleda 23. ožujka 2018.

Budi hrabar: Javi se Hrabrom telefonu i potraži pomoć

Maltretiraju te vršnjaci? Proživljavaš nasilje? Osjećaš se tužno i odbačeno? Ne možeš jesti i spavati? Bojiš se sve to nekom priznati? Nazovi Hrabri telefon.

Ako imaš problem koji ne možeš sam/a riješiti, nemoj se kriviti i trpiti posljedice. 

via GIPHY

Hrabri telefon pruža pomoć i podršku djeci, mladima i njihovim roditeljima već 20 godina. Ako imaš problem ili znaš prijatelja koji ima problem možeš se obratiti na besplatni telefon te na isti mail, forum ili chat.

Sve što kažeš savjetovatelju ostaje povjerljivo. Možeš ostati anoniman. Možeš besplatno nazvati s bilo kojeg mobitela, telefona i govornice bez telefonske kartice, a pozivi se NE ispisuju na mjesečnom telefonskom računu.

Nitko neće znati da si to ti, a dobit ćeš savjet, pomoć, razgovor, utjehu, razumjevanje i smjernice gdje i kome se obratiti i kako riješiti problem.

Hrabri telefon je tu za tebe. Možeš nas nazvati na broj telefona: 116 111 (za djecu i mlade) ili 0800 0800 (za odrasle). Možeš nam pisati na savjet@hrabritelefon.hr, ili na chat www.hrabritelefon.hr, možeš razgovarati i na forumu www.cybermed.hr. Svakim radnim danom 09-20h. 

Na Hrabrom telefonu djetetu ili roditelju javit će se educirani savjetovatelj koji na temelju znanja i iskustva pomaže u rješavanju problema, ali i prevenciji neprihvatljivog ponašanja kod djece i mladih. Zato, ne boj se, nazovi, piši, chataj, tu smo za tebe i tvoje roditelje.

Potražite savjet i podršku putem Hrabrog telefona!

Tvoja reakcija?