Bez srama 103 pregleda 31. prosinca 2016.

Budi maštovita: 5 prijedloga za odličan prvi spoj

ljubav
Facebook/screenshot

Dobar spoj ne podrazumijeva samo večeru i kino

Dopisivali ste se mjesecima dok se konačno jedno od vas nije odvažilo i pozvalo drugog van. On je džentlmen pa je tebi prepustio odabir mjesta prvog "dejta". Iako si u sedmom nebu od sreće, nervozna si kao sam vrag jer želiš ostaviti dojam kul curke koja zna kako se dobro zabavljati. Ne želiš neki klasični izlazak na cugu ili u kino jer je to isprobano tisuću puta, no ne znaš gdje bi drugdje mogla izvesti svoju simpu. Za zbunjolice poput tebL donosimo ti par ideja koje su testirali tvoji omiljeni celebovi:

1. Paintball

S neba pa u rebra! Natjecateljska igra di ti i simpa možete igrati jedan protiv drugog ili se pak spariti u isti tim zagarantirano će vam donijeti odličan provod a moći ćete i poraditi na surađivanju dok budete prali boju sa sebe. Osim toga, pokazat ćeš da nisi mala damica koja razmišlja samo o šminki i krpicama, a to će tvoja simpa jako cijeniti. Paintball je bio omiljena zabava Selene i Justina dok su još bili zajedno.

2. Koncert

Imate sličan ukus za glazbu? Riješila si se svih svojih briga! Odvedi simpu na neki cool koncert u gradu. Ovo je odlična ideja za one malo sramežljivije jer će vam odmah dati i temu za razgovor. Moći ćete prokomentirati kako vam se svidio konc. Ako nema koncerta u budućnosti na vidiku, ne očajavaj. Otiđite na neku slušaonu ili tribute posvećen vašem omiljenom glazbeniku.

3. Biljar

Ako ga znaš igrati, oduševit ćeš ga. Ako ne znaš - još bolje! Zajedno ćete se smijati vašim failovima :) Pokazat ćeš da si totalno kul jer znaš primati šale na svoj račun , a tvoja simpa će se osjećati korisno jer će te imati priliku nečem naučiti (naravno ako njemu ide bolje nego tebi). Kako god okreneš, situacija u kojoj nema gubitnika.

4. Planinarenje ili šetnja u prirodi

Ovo je idealan izbor ako ti i simpa niste baš u mogućnosti priuštiti si izlazak u grad. Svjež zrak, lijep okoliš i samo vas dvoje. Ako je lijepo vrijeme, pripremite mali piknik i dekicu na kojoj ćete se moći odmoriti i bolje upoznati, a tko zna, možda padne i prvi poljubac :) U prirodi ionako nema znatiželjnih očiju pa se ne morate brinuti za tračeve.

5. Ples

Prijedlog za malo hrabrije. Ako voliš plesati ovo je prilika da pokažeš u čemu si dobra. Još bolje ako i on nije sramežljiv pa možete ostati plesati do zore (odnosno dokad vam starci daju da budte vani). Ako sa njim planiraš malo dulje druženje, možete upisati neki tečaj skupa ili sami napraviti svoje privatne lekcije.  Ako mogu Nick Jonas i Olivia Culpo zašto ne bi i vas dvoje? Zabava je neizbježna!

Nadam se da smo ti bar malo pomogli u planiranju prvog provoda sa svojom simpom. Zapamti, gdje god da idete najvažnije je opustiti se i biti svoj. S time sigurno ne možeš pogriješiti. Sretno!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?