Bez srama 4768 pregleda 21. studenoga 2019.

Camila otkrila kad joj se Shawn zapravo počeo sviđati

camila_cabello/Instagram

Shawn i Camila su se jedno drugome jako dugo sviđali prije nego što su uopće počeli dejtati...

Camila Cabello i Shawn Mendes u ozbiljnoj su vezi od prošle godine, ali iskrice među njima postoje duže od toga. Barem tako tvrdi Camila, javlja Seventeen.

"Za vrijeme snimanja 'I Know What You Did Last Summer' mi se Shawn svidio i to ne samo kao prijatelj. Mislim da sam se i ja svidjela njemu, ali oboje smo bili jako mladi i on je bio pod pritiskom zbog karijere. Mislim da nismo znali što bismo s tim osjećajima. Bilo je awkward što smo se jedno drugom sviđali, ali nismo bili zajedno", ispričala je Camila.

Sviđaju se jedno drugome još od 2015.

via GIPHY

"Bilo je čudno. Energija je bila prisutna od početka, ali nakon te pjesme se dugo nismo vidjeli. Naši putevi nisu se susreli dok se nismo ponovno počeli družiti i pisati. Meni je upravo to vratilo osjećaje", zaključila je.

Dakle, to znači da su se jedno drugome sviđali još od 2015. godine.

OMG! Zamisli da ti se netko toliko dugo sviđa...i onda na kraju zaista budete skupa! Preslatko.

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

RIJEŠI

Ako imaš 8/10 točnih u ovom kvizu ti si ekspert za horoskop

1 komentar/a

Takojesine

Ja imam 10/10 jer imam iskustva sa znamovima jos od 2011 .Ali nikad u zivotu nisam u procitala dnevni i osobni horoskop jer to ti pisu neki obicni ljuti a budale u to vjeruju i nazalost na balkanu kad spomenemo horoskop sve sta znamo je prvo to...Npr.Ja volim da citam o znakovima ,o karakteru,osobinama ,da naucim ko su ljudi oko mene da ih bolje razumijem, da znam sta vole,kakvi su i td...imam iskustva da mou pogodii neciji znak samo po necijem izgledu i prvom stavu...i mnogo toga ima nemam pr..