Bez srama 2070 pregleda 11. rujna 2023.

Čeka li vas ljubavni zaokret u rujnu? Provjerite ovdje!

Canva

Nakon mirnog perioda neki će započeti nove ljubavne veze, dok će drugi prekinuti stare i shvatiti kako zaslužuju bolje.

Venera i Merkur izlaze iz retrogradnog položaja, što će utjecati na promjenu romantičnog okruženja svih znakova Zodijaka, a posebno se ovih pet mogu nadati velikim promjenama, piše 24sata.

Lav

Pripadnici ovog znaka u zadnje su vrijeme iskusili loše razdoblje u ljubavnom životu, ili je sve nekako stalo ili su čak nazadovali. Ali, pred Lavovima je puno povoljniji period kad bi mogli upoznati srodnu dušu ili usmjeriti vezu s postojećim partnerom u nekom boljem smjeru.

Osjetit će navalu samopouzdanja, energije i dobre energije, a to će pak dodatno utjecati na njihovu privlačnost suprotnom spolu.

 | Autor: Canva Canva

Ovan

Ovnovi su zadnjih mjesec i pol bili primorani na preispitivanje ljubavnih odnosa. Komunikacija s partnerom bila loša, no taj period je završio 4. rujna tako da se sad mogu nadati pozitivnim pomacima.

Ponovno će osjetiti leptiriće u trbuhu i bit će prepuni života. Pripadnici ovog znaka koji se nalaze u braku, shvatit će važnost uzdizanja bračne zajednice na neku višu razinu. Shvatit će da nema nikakve koristi od drame.

Vodenjak

Pripadnici ovog znaka počet će se bolje razumjeti s partnerom nakon perioda preispitivanja važnosti veze i toga koliko ih taj ljubavni odnos ispunjava.

Vodenjaci - samci napokon će početi susretati zanimljive ljude, karizmatične i energične koji bi im se mogli svidjeti. Također, lako je moguće da u rujnu budu pozvani na vrlo zanimljiv spoj i obasipani poklonima.

 | Autor: Canva Canva

Vaga

Za Vage je upravo prošao period velikog preispitivanja svega vezanog za ljubav i veze. Duboko su razmišljali o tome što žele od veze i kakav odnos s partnerom priželjkuju. Umorili su se od stalnih drama i kompliciranja. Oni u vezama mogli bi donijeti neke ozbiljne odluke vezane za budućnost.

Shvatili su da im je izuzetno važno pokraj sebe imati nekoga tko će im u isto vrijeme biti dobar ljubavnik i dobar prijatelj, netko s kim se osjećaju opušteno, slobodno i zabavno. Moguće je da samci započnu romansu s nekim koga već dugo poznaju, no do sad nisu bili ništa više od prijatelja.

Jarac

I pripadnici ovog znaka su tijekom retrogradne Venere bili na nekoj ljubavnoj pauzi, sve kao da je stalo. Preispitivali su i sebe i partnera, kao i seksualni život kojim nisu bili posve sretni.

Rujan će to sve pokrenuti i poboljšati pa Jarci mogu očekivati jačanje želje za intimom, kao i više strasti. Oni u braku razmišljat će o djeci i lako je moguće da do listopada dođe do trudnoće.

 

Gledaj hit filmove, serije i emisije 24 sata prije svih, pretplati se na VOYO!

 | Autor: RTL RTL

Tvoja reakcija?