Bez srama 20 pregleda 22. rujna 2016.

Četiri dokaza da imaš posla s muljatorom

Trudiš se, ali imaš osjećaj da njemu baš i nije stalo
Pixsell

Trudiš se u vezi, ali vidiš da druga strana to ne čini. Uvijek nalazi opravdanja i izgovore zato što nije nazvao, što je u zadnji tren otkazao odlazak na kupanje... Prekini to, jer neki savršeni dečko sigurno jedva čeka da te upozna...

Zaljubljena si do ušiju, htjela bi što više biti s njim, no on uvijek ima neka opravdanja. Intuicija ti govori da se "ohladio" i da se više ne trudi oko vas, no ne želiš vjerovati u to. Uočite li neki od ova četiri znaka, bježite glavom bez obzira....

S tobom je, a kao da nije

Kad ti treba utjeha ili razgovor, vidiš da on nije baš zainteresiran. Ako želiš razgovarati o nečemu zabavnom ili njemu interesantom, nema problema... Hm, zar to ne govori sve?

Uvijek se nešto opravdava

Zašto nije nazvao (mobitel mu se ispraznio), zašto ne može doći na rođendan tvoje prijateljice, zašto je u zadnji trenutak otkazao odlazak na kupanje s tobom, zašto umjesto s tobom večeri provodi s prijateljima - druga strana uvijek ima spreman odgovor, odnosno izgovor.

Dokazi i intuicija sve govore
Mnoštvo prijatelja, udvaračica, slobodni statusi na društvenim mrežama, stalni izlasci bez vas - sve je to i dovoljno za zaključak, samo si ga treba priznati. I ne zaboravite da vam intuicija sve govori pa ne dopusite da netko radi budalu od vas. 

Praktički vam to i govori

Ponekad je i nikakav odgovor odgovor sam za sebe, odnosno bolji od izgovorene laži. Ako je druga strana hladna i vidite da vas mulja, stanite tome na kraj. Neki savršeni dečko jedva čeka da postanete njegova princeza. 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?