Bez srama 43 pregleda 16. studenoga 2016.

Četiri zabavne aktivnosti za koje ti ne treba mobitel!

Rihanna
Olivia Rodrigo Instagram

Pozovi frendicu, raspali muziku i zavrtite guzom. Garantiramo dobru zabavu dragi naši!

Napravi cool Emojie od svojih fotki

Kako najbolje pokazati da si zaljubljena ili da umireš od želje za sladoledom? Jednostavno. Skini aplikaciju Imoji App i od svojih selfieja i fotki napravi baš svoje Emojie. Oduševit ćeš sve - sigurno. 

Za svoj ročkas možeš crtati grafite

Grafiti su umjetnost. Pogotovo kad ih stvara Slaven Lunar Kosanović, najbolji grafiter u Hrvata, i šire. Saznaj iz prve ruke kako nastaju ova djela, upoznaj se sa svijetom grafita i filozofijom koja ih pokreće. Nemoj propustiti priliku i s Lunarom osmisli svoj masterpiece te okrij potpuno novu umjetnost. S obzirom na to da na radionici može biti 5 ljudi, možda upoznaš nove prijatelje. 

Nauči plesati kao Rihanna

Tko kaže da za zabavu treba novac? Na YouTubeu pronađi nastupe Rihanne i Beyonce koje su poznate po tome da znaju dobro plesati. Prvo dobro pogledaj kako one to radi, a onda korak po korak pokušaj napraviti isto. Ako u to uključiš i prijateljice, zabava je tu. A poslije iskoristi priliku i pokaži simpatiji što znaš. 

S prijateljima igraj društvene igre

Nazovi prijatelje i pozovi ih da donesu svoje omiljene društvene igre poput Pictionaryja ili Trivial Pursuita. Probajte igrati sve igre te vidite tko je kralj društvenih igara. Obavezno osiguraj grickalice i sokove. 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?