Bez srama 850 pregleda 10. veljače 2019.

Uskoro slavi 84. rođendan: Ovo su Ćirine najbolje izjave

Danijel Berkovic/PIXSELL

Legenda hrvatskog nogometa i trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević za mjesec dana proslavit će veliki 84. rođendan pa smo u to ime izvukli neke njegove najlegendarnije izjave ikad

"Tajna je tajna dok je slučajno ili možda ne, ne sazna Ćiro Blažević. Tada ona postaje senzacija"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ćiro 😎😎😎

Objavu dijeli Tom Music (@music_tom_)

"Ja sam bio treći, al' on je drugi majku mu!" (o Zlatku Daliću)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nas trojica nigdje ne idemo jedan bez drugoga. #zlatnistudio #ćiro @daliczlatko

Objavu dijeli Zoran Onaj Šprajc (@zoransprajc)

"Znaš sine, nije lako, ali se borim!"

"'Umrijet' ću na klupi"

 

"Messi je vanzemaljac"

Više o Ćirinom rođendanu i tome kako će ga proslaviti (i voli li uopće rođendane) čitajte na 24sata.

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hahahaha car
RECEPT

Ovo je jedini recept za sarmu koji vam ove godine treba!

1 komentar/a

dancy1973

Nikad se meso ne dinsta! Niti za sarmu, niti za papriku. Ja sam počela raditi lažnu sarmu, jer moji bacaju listove zelja tj kupusa i pravim ju s Fantom za sarmu. Uzmem veliki široki lonac, na dno poslažem rezano kiselo zelje, pa meso začinjeno Fantom i rižom, opet zelje, između nešto suho. U većoj plastičnoj posudi izmiješam 4-5 žlica oštrog brašna, 2 l vode, pasiranu rajčicu, ulijem u lonac, poklopim I u pećnicu 90 minuta na 200-°