Bez srama 54 pregleda 14. veljače 2016.

Cool savjeti za savršeno Valentinovo

ljubav
Dreamstime

Za svog dečka budi lijepa, zabavna i originalna. A ako si solo... okupi frendice jer je vrijeme za tulum!

Zablistaj više nego inače

Naravno da svaka žena mora njegovati svoj izgled svakodnevno, no Valentinovo je pravi dan da zablistaš mrvicu više nego inače. Iznenadi svog dragog štiklama ili suknjicom, ako nisi tip koji ih inače nosi. I nipošto nemoj zaboraviti crveni ruž, znak profinjenosti, ljubavi i strasti.

Ponovite svoj prvi izlazak

Sigurno se sjećaš gdje ste bili na svom prvom spoju, kad se konačno odvažio pozvati te van. Iznenadi ga i odvedi na to isto mjesto te ponovite sve što ste radili tog dana.

Smisli originalan dar za njega

Iako su prodavaonice prepune prikladnih darova za Valentinovo, sigurno ne želiš da tvoj dragi dobije što i većina drugih mladića. Budi originalna, ti ga najbolje poznaješ i znaš što će ga razveseliti. Primjerice, u teglicu ubaci papiriće s lijepim porukama koje će ga uveseljavati svakog dana. Naravno, ni nekoliko čokoladica nije naodmet :) Jeftina a kreativna verzija su i kuponi koje će moći iskoristiti po potrebi - kupon za masažu, za poljubac...

A nogomet 

Većina cura ne prati sport, a dečki su najčešće ludi za njim. Zato mu za Valentinovo možeš pokloniti cijelu večer gledanja nogometa. Prouči pravila i komentiraj s njim neku utakmicu kao prava profesionalka. Sigurno ćete se dobro provesti, a i dodatno biste se mogli zbližiti. 

Adrenalinska zabava za dvoje

Već mjesecima priča o paintballu, kartingu ili nečem sličnom, no nikako da ode jer se ne može usuglasiti s prijateljima o terminu? Iznenadi ga i Valentinovo provedite puni adrenalina. Za paintball će ti trebati više igrača, pa na vrijeme obavijesti prijatelje da trebaš njihovu pomoć. Pokaži mu da se i ti znaš otkačiti, pa makar to značilo da ćeš polomiti sve nokte. Sljedeći put kad bude htio raditi nešto slično, tebe će se sjetiti prve.

Pronađi uzor u dobrim filmovima

Sigurno si gledala “10 razloga zašto te mrzim”. Svi smo plakali kad je Kat čitala što sve mrzi (a zapravo obožava) na Patricku. Sigurno i ti imaš puno toga lijepoga što bi voljela reći svome dečku, ali svaki put kad pokušaš, riječi jednostavno ne izlaze. Što misliš o pismu? 

Pokaži mu da ga poznaješ

On je knjiški moljac? Potrudi se pronaći staro izdanje njegove najdraže knjige, obiđi sajmišta i antikvarijate, možda ti se posreći, a njega ćeš oduševiti. Voli filmove? Nauči napamet dijalog iz njegova omiljenog filma.

Glazbeni vodič kroz vašu vezu

Mi cure pamtimo svaku sitnicu. Znamo sve bitne datume naše veze i koja je pjesma u tom trenutku svirala. Složi svom dragom vrhunsku kompilaciju pjesama koje su obilježile vašu vezu. Sigurno neće znati povezati sve pjesme s nekim događajem u vašoj vezi, pa budi dobra cura i pomozi mu da se prisjeti. Uz CD mu pokloni mali “vodič kroz vašu vezu”. Napiši mu na koji događaj te podsjeća koja pjesma.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?