Bez srama 903 pregleda 09. kolovoza 2023.

Dan nakon vjenčanja zatražila razvod zbog - svadbene torte!

canva

Mlada, koja je samo dan nakon vjenčanja zatražila razvod od novopečenog supruga, pojasnila je svoje razloge.

U Slateovoj rubrici savjeta 'Dear Prudence' žena je pojasnila što je njezin suprug točno učinio sa svadbenom tortom te zašto se samo dan nakon vjenčanja odlučila za razvod.

"Udala sam se neposredno prije Božića i nadam se da ću se razvesti do kraja siječnja", napisala je mlada.

"Nikada mi nije stalo do vjenčanja, ali mu se nisam protivila. Kad me dečko zaprosio 2020. godine, odlučili smo se za vjenčanje. Svatko od nas preuzeo je otprilike polovicu odgovornosti za organizaciju vjenčanja, ali mislim da sam bila prilično razumna u pogledu kompromisa kada je on nešto stvarno želio", priznala je.

No, ova je žena imala samo jedno pravilo na kojem je inzistirala - da joj muž ne razmazuje svadbenu tortu po licu.

"Budući da je razuman čovjek koji me dobro poznaje, nije to napravio. Umjesto toga, uhvatio me za potiljak i gurnuo mi glavu u tortu. To je bilo planirano jer je time torta bila uništena, a on je imao hrpu kolačića kao rezervu", pojašnjava užasnuta supruga.

 | Autor: Canva Canva

Sutradan mu je rekla "Gotovo je!"

Mnogi su ovoj ženi rekli kako je pretjerala s reakcijom, no ona je objasnila kako je jako klaustrofobična nakon prometne nesreće koja joj se dogodila prije puno godina te da se uspaničila nakon što joj je glavu gurnuo u tortu i tamo je držao.

Je li dobro odlučila?

Također priznaje kako su ju tuđa mišljenja natjerala da se zapita je li u pravu sa svojom odlukom. No podržana je od strane Prudence jer je postupak njezina supruga 'crvena zastavica'.

"Mislim da je taj postupak upozorenje da ne poštuje vas i vaše želje. Svi su sigurni u to da griješite, ali nisu oni ti koji se svaki dan moraju probuditi s muškarcem čije ih ponašanje silno odbija. Vi ste ti. Dakle, morate slušati samo sebe", napisano je.

Nakon što je ova objava podijeljena na Redditovom forumu 'Wedding Shaming', ljudi su bili jednako ogorčeni mladoženjinim postupkom, piše Her.

Tvoja reakcija?