Bez srama 583 pregleda 13. listopada 2016.

Dečki brutalno iskreni: Ove stvari skrivamo od cura na Facebooku

Varanje i ljubomora
Dreamstime

Jeste li se ikad zapitale trebate li vjerovati svemu što vidite na fejsu?

Tehnologija se svakodnevno razvija, a naši su životi sve izloženiji pogledima drugih ljudi. Ipak, čini se kako je sve više stvari koje ljudi u vezama pokušavaju sakriti od svojih boljih polovica, a fejs i druge društvene mreže imaju nebrojene opcije za skrivanje fotografija, dopisivanja i svega što bi moglo izazvati ljubomoru druge osobe.
Kako bi saznali što to dečki u vezama skrivaju od svojih cura, Cosmopolitan je napravio mini istraživanje, a odgovori bi vas itekako mogli iznenaditi... :)

- Jedno sam vrijeme izlazio s dvije cure istovremeno i naravno da sam morao i svoj Facebook uskladiti sa svojim statusom. Ako sam se fotkao s jednom, potrudio sam se da druga to ne vidi. Također, sam blokirao sve njihove prijateljice kako mi nikako ne ušle u trag. Ipak, jednom sam se toliko napio i fotografirao s jednom od njih dvije, objavio fotku, ne razmišljajući pritom da li će druga vidjeti... Naravno , videla je, a ja nisam imao dovoljno dobar odgovor i opravdanje. Prekinuli smo, ona je nastavila dalje, pronašla dečka koji je vjerojatno zaslužuje više od mene, a meni je bilo tako krivo kad sam vidjeo njihove zajedničke slike. Zaslužio sam, šta drugo da kažem – M.J.

- Moja devojka je ljubomorna i svoj fejs sam namjestio tako da ne može vidjeti sve fotke. Iako ne varam niti nešto skrivam, tako je bolje. Namjestio sam i da me njeni prijatelji ne mogu špijunirati. Znam da bih trebalo biti iskren prema njoj, ali verujte mi, ovako je lakše i bolje – I.S.

- Prije nego što se trebam vidjeti s devojkom obrišem cijeli chat i sva dopisivanja koja bi eventualno mogla izazvati svađu. Vjerojatno se i ona dopisuje i ne bunim se sve do trenutka dok to ne otkrijem - S.M.

- Moja devojka i ja nismo prijatelji na fejsu. Nakon jedne svađe, obrisala me i kad smo se pomirili, nismo se opet dodali. Naravno, da nisam "miran" na Facebooku, ali mislim da je ovako bolje. Manje mene boli glava, a i nju - S.I.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?