Bez srama 187 pregleda 12. siječnja 2017.

Dečki, ovako se postaje maher za šarmiranje!

Frajer
Facebook/screenshot

Budi pažljiv i udijeli joj pokoji kompliment da se osjeća posebno. Zadivi je svojim vrlinama, pitaj je o njezinim snovima, dodirni je po kosi...

Iako se svi možemo složiti da je prvo što uočimo nečiji izgled, on nije dovoljan da zadržimo djevojku ili dečka koji nam se sviđa.

Zato se nemoj zamarati svojim sitnim manama, nego simpatiju šarmiraj svojim vrlinama. Za početak bi bilo dobro da se zbližiš s njezinim prijateljima, da svi zajedno odete u kino ili park kako bi te kroz druženje primjetila, ako već nije.

Svim djevojkama je važno da je njihov dečko duhovit i nadasve pažljiv. Zato pristupi svojoj simpatiji i pitaj je koji su joj hobiji, čime bi se voljela baviti, kakvu glazbu sluša... Sve su to važne informacije koje će ti poslije pomoći da joj “ukradeš” srce.

Kad joj pokloniš omiljeni CD za rođendan, znat će da si je slušao. Posveti joj vrijeme te slušaj o njezinim problemima, snovima i željama. Naravno, humor je uvijek dobro došao, kao i pokoji kompliment. Ako se bude ugodno osjećala uz tebe, vrlo brzo neće moći izdržati bez tvojeg društva, a to je prvi korak prema pravoj ljubavi. 

Zadivi curu talentom

Nikad se nemoj praviti važan, ali joj slobodno pokaži što znaš. Ako sviraš gitaru, odsviraj joj omiljenu pjesmu. Ako si dobar na skejtu, pozovi je da te gleda ili joj daj instrukcije. Budi pono - san na sebe i svoje talente jer cure vole pametne, sposobne i samouvjerene dečke. Samo pripazi da ne pretjeraš pa da pomisli da si umišljen.

Pokaži joj da kavaliri nisu izumrla vrsta

Pomozi joj da obuče kaput, privuci joj stolicu da sjedne, otvori joj vrata i pusti da prva uđe u prostoriju. Sve te sitnice govore da si pažljiv i da se može sigurno osjećati u tvojem prisustvu. To će pripomoći opuštenijoj atmosferi i da ti se više otvori. A sitnice poput oblačenja kaputa stvorit će i prvi tjelesni kontakt koji će s vremenom postati normalan te ćeš je uskoro bez srama moći uhvatiti za ruku ili joj skloniti pramen kose s lica. Ako trebaš pomoć u nečemu, slobodno je zamoli. To će vam omogućiti dodatno zajedničko vrijeme, a ona će se osjećati radosno što ti može uzvratiti pažnju.

Udvaraj joj i laskaj

Kad se nađete, reci joj da joj nova frizura dobro sto - ji, da ima lijep osmijeh i najsjajnije oči koje si vidio. Ne moraš sve odjednom izrecitirati, ali tu i tamo u razgovor ubaci koji kompliment da se osjeća posebno i da shvati da ti se jako sviđa.

Ponašaj se zrelo

Ispuštati vjetrove u javnosti, tući prijatelje i psovati uopće nije zabavno ni privlačno. Cura će ti zbrisati i prije nego što trepneš. Budi pristojan i zreo.

Budi veseo kad si s njom

Ne moraš napamet naučiti sve viceve iz knjige, nego joj jed - nostavno ispričaj neku istinitu anegdotu i budi nasmijan dok si s njom. To će biti dovoljno da se ona osjeća dobro.

Lijepo se obuci i bavi se sportom

Nije bitno nosiš li markiranu odjeću i koji stil furaš, ali je bitno da ti je odjeća uvijek čista. Budi uredan. Osjetilo njuha je vrlo bitno i mnoge djevojke ćete zapamtiti upravo po tvojem mirisu. Zato nabavi neki dobar parfem i obori je s nogu već pri prvom pozdravu. Pronađi sport koji ti se sviđa i redovito idi na treninge. Djevojke vole dečke koji vježbaju i paze na sebe, posebno kad ti mogu doći na utakmicu navijati i hvaliti se da je baš njezin dečko najbolji igrač u momčadi.

Nježno joj dodirni kosu

Jednostavnim dodirom možeš učiniti da se cijela naježi. No dotakni je samo kad postoji razlog za to. Po leđima dok prelazite cestu, po uhu dok se diviš njezinim naušnicama ili kosi dok je vjetar mrsi.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?