Bez srama 5978 pregleda 19. rujna 2016.

Deset tajni za biti cura iz snova!

Ljubav
Dreamstime

I njemu je stalo do ljubavi. Budi otvorena i nježna, a on će ti uzvratiti istom mjerom. Dečki vole iskrene, samostalne i samopouzdane cure. Budi što jesi i voljet će te još više

Savršena djevojka ne postoji, što je u redu jer ne postoji ni savršeni dečko. Ipak, ako se želiš približiti idealu, neke kvalitete je važno imati. Uvijek imaj na umu da je i “jačoj polovici” najviše stalo do ljubavi i pažnje. Iako se često prave frajeri, bitne su im nježnost i pristojnost.

Lako je reći nekome da ti se sviđa, ali je to puno teže pokazati djelima. Pokazuj mu što osjećaš prema njemu svojim gestama, pitaj ga kako se osjeća, priznaj mu svoje strahove. On će ti sigurno uzvratiti istom mjerom...

SAVJET 1 Zanimaj se za njegove osjećaje

Svatko tko kaže da djevojke vole pažnju samo je dijelom u pravu. U današnje vrijeme i dečki su gladni pažnje. Zato uvijek nazovi dečka kad je bolestan. Pitaj ga kako je. Raspituj se o njegovim osjećajima, o problemima u školi... Budi zainteresirana za njegove prijatelje i njegove interese i nemoj uvijek samo pričati o sebi, svojim frendicama i novoj odjeći.

SAVJET 2 Slobodno ga pohvali prijateljima

Djevojke obožavaju da se dečki s njima hvale drugima. I dečki obožavaju da se njihove voljene hvale s njima prijateljicama. Stalo im je da znaju kako želiš o njima razgovarati s drugima. Zato nemoj biti previše tajnovita. SLobodno se pohvali da ti je dečko najbolji i da se prema tebi ponaša kao prema princezi.

SAVJET 3 Idi polako, u vezi idi korak po korak

Idi polako. Nema potrebe da mu prvi put kad ti dođe u posjet napraviš kompliciranu večeru. Nemoj ga tjerati da te već prvi dan naziva svojom curom. Dečki ne vole odmah ni priče o ženidbi i djeci. Jednostavno, budi opuštena, a vaša veza će s vremenom, ako je dobra, postati ozbiljna.

SAVJET 4 Budi iskrena i ne skrivaj osjećaje 

Budi iskrena. Ako napraviš pogrešku, ispričaj se. Još je važnije da budeš iskrena prema sebi. Ne optužuj odmah dečka ako se osjećaš ugroženo. Ako si ljubomorna na neku djevojku, priznaj mu svoje strahove ali tako da ga ne optužuješ. Otvoreno mu reci što te muči.

SAVJET 5 Pokaži da imaš svoje stavove i želje

Jasno kaži što želiš, uvijek otvoreno pričaj o svojim osjećajima, pa makar se ne slažeš sa svojim dečkom. Nema potrebe da mu stalno podilaziš jer ćeš na kraju postati nezadovoljna i radit ćeš samo stvari koje njega vesele. Pokaži dečku da si samostalna, da imaš svoje stavove, interese, želje i potrebe. će ti sigurno uzvratiti istom mjerom...

SAVJET 6 Budi vesela i ne kritiziraj

Budi sretna i optimistična. Trudi se na stvari gledati s humorom. Pozitivno gledaj na svijet oko sebe, voli ljude koji te okružuju. Ako dečka stalno napadaš i većinom ga samo kritiziraš, i on će početi tako s tobom razgovarati. 

SAVJET 7 Pokaži zanimanje za njegove hobije

Pokaži interes prema njegovim hobijima, omiljenoj glazbi, televizijskim serijama. Počni razgovor o njima. Pokaži da ga razumiješ. Ali nemoj se praviti da obožavaš isti bend samo zato što ga on voli, a ti ga zapravo prezireš, te da je njegova omiljena knjiga čudom i tvoja. Kad-tad će otkriti da nisi iskrena. 

SAVJET 8 Nemoj očijukati i varati ga

Nemoj ga varati. Neke djevojke misle da će očijukanjem s drugima ili čak prevarom privući pažnju dečka koji im se sviđa. To je bezveze. On će samo shvatiti da ti ne može vjerovati i kad-tad će ti se obiti o glavu. Dečki, isto kao i cure, cijene vjernost prije svega.

SAVJET 9 Razveseli ga ponekad malim znakom pažnje

Daruj mu nešto jednostavno bez posebnog povoda. Napiši mu pjesmu, snimi omiljenu glazbu na CD... Na zid u ulici kojom ide u školu ispiši ljubavnu poruku samo za njega. Kupi mu kartu za koncert vašeg omiljenog benda. Jer baš svi se vole osjećati posebno i voljeno...

SAVJET 10 Ne šminkaj se previše

Budi prirodna. Vjerovala ili ne, mnogi dečki ne primjećuju imaš li na sebi tekući puder, maskaru i rumenilo. Dečku je bitno da se s tobom može zabavljati. Što će mu cura koja se niti ne nasmije od srca jer se boji da će joj se razmazati šminka?!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?