Bez srama 5635 pregleda 29. siječnja 2019.

Dida Toni: Gloriji dao peticu, ali evo što misli o Hani...

hanii_official

Magic Leon je didu Tonija priveo na razgovor i snimio njegove reakcije na poznate hrvatske influencerice

Nakon što je Gloriji Berger dao čistu peticu i rekao da ona 'misli i razmišlja' i da je to jako pohvalno, na red je došla Hana Rodić iz 'Gospodina savršenog'.

Pogledaj video:

"Ona vidi samo pobjedu, samo gleda kako će pobijediti. Kraj nje druge malo teže prolaze jer ona je pravi borac. Ali nije ni to lako, nije uvijek lako ni pobijediti, tako da ću i njoj isto dati peticu. Iako su prema tome ostale cure pet plus, jer one su malo bolje, a Hana se ipak bori samo za sebe", objasnio je dida Toni.

Pogledajte ostale reakcije u videu!

 

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    HAHAHAHA ajoj