Bez srama 79 pregleda 22. rujna 2016.

Dvije formule za uspjeh prvog spoja

Spoj
Web

Svrha prvog spoja je da bi došli do drugog, a kako bi to i ostvarili postoje određena pravila kojih se treba pridržavati

Cure se često pitaju u čemu su pogriješile i zašto je dečko koji je do tad bio zainteresiran nakon prvog spoja jednostavno ohladio. Kako se to ne bi i tebi dogodilo, čitaj dalje! :)

Govorom tijela pokreni njegovu maštu
Svaka prava zavodnica zna jednostavnim pokretima "izluditi" dečka. Dovoljno je da ga nježno dotakneš dok razgovarate ili ga zavodnički pogledaš. Ostavit ćeš dojam samouvjerene djevojke, a dečki takve jednostavno obožavaju!
Ako želiš biti još direktnija, nježno se ugrizi za usnicu, a pogled uputi prema njegovim usnama. Biti će mu to jasan signal da si spremna za vaš prvi poljubac.

Pričaj mu o svojim hobijima
Ništa ne privlači više od cure koja zna što želi u životu. Pokaži mu da si entuzijastična i spontana. Pričaj mu o svom hobiju i stvarima u kojima uživaš.
Ipak, nemoj se previše zanositi kako ne bi tvoj monolog ispao poprilično nerazgovjetan. Govori polako i povremeno probaj promijeniti ton i boju svoga glasa. Nema ništa dosadnije od prepričavanja događaja istim tonalitetom. 
Ali nemoj zaboraviti i njemu dati priliku da ispriča ponešto o sebi! Na taj ćeš način saznati ponešto o njemu, a i dat ćeš mu do znanja da ga voliš slušati.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?