Bez srama 3924 pregleda 24. lipnja 2023.

Evo koji horoskopski znakovi se najbolje ljube!

canva

Malo je stvari koje održavaju iskre u vezi poput strastvenog poljupca. Iako je moguće pronaći uzbuđenje s bilo kojim horoskopskim znakom, važno je razumjeti kako se svaki od njih voli maziti - i ljubiti, piše 24sata

Prema mišljenjima astrologa, potrebno je nekoliko ključnih sastojaka da bi vaš znak bio na popisu onih koji se najbolje ljube u Zodijaku: samopouzdanje, strast, iskustvo i emocionalna inteligencija.

Jarac

Kada je u pitanju iskustvo, nitko ne može nadmašiti Jarca. Njihova prirodna razmetljivost i samopouzdanje mogu biti zastrašujući u sali za sastanke, ali to isto dolazi do izražaja kada je riječ o sposobnosti ljubljenja.

Iako nemaju promiskuitetnu crtu poput nekih drugih znakova, oni znaju upotrijebiti svoje poljupce da iskažu predanost, a njihov partner osjeća se sigurnim samo jednim dodirom na usnama. Poljupci Jarca mogu vas natjerati da čujete svadbena zvona.

via GIPHY

Blizanci

Ako želite nešto spontanije na ljubavnom planu, ne tražite dalje od Blizanaca. Ovi društveni leptiri poznati su po brbljanju i svojim jezičnim sposobnostima pa je sigurno pretpostaviti da znaju što raditi sa svojim usnama. Blizanci vole stjecati nove prijatelje gdje god krenu, što znači da su zasigurno naučili pokoji trik na svojim putovanjima, piše 24sata.

Pripadnike ovog znaka u početku bi moglo biti teško dobiti, ali ako možete držati korak s njihovom oštroumnošću, bit ćete nagrađeni vrtoglavim, smijehom ispunjenim poljupcem koji će trajati sve dok sunce ne izađe.

Škorpion 

Ako tražite ljubav u filmskom stilu pronaći ćete je sa Škorpionom. Ovi tajanstveni znakovi ne žele napraviti prvi korak, radije puštaju druge da dođu k njima. Međutim, ispod površine svakog Škorpiona skriva se posesivna, iskonska energija.

Taman kad pomislite da imate prednost, oni će vas povući u sirov i intenzivan poljubac koji oduzima dah. Znaju postati previše intenzivni, ali ta strast je ono što ovaj znak čini jednim od najboljih koji se ljube.

via GIPHY

Strijelac

Savršenom mješavinom hladnokrvnosti, smirenosti i sabranosti Strijelac zna prilagoditi svoj stil flertovanja kako bi osvojio druge. Njihov bezbrižan stav čini ih odličnim partnerima za razmjenu poljubaca. Za razliku od drugih znakova koji su zabrinuti da se možda kreću prebrzo ili prejako, Strijelac voli živjeti u trenutku.

Oni se ne boje prvi vas poljubiti i sigurno ih nije briga što drugi ljudi misle. Prezauzeti su stvaranjem avanture iz svakog trenutka u životu, što znači da su oni znak koji će vam najvjerojatnije pružiti onu nezaboravnu strastvenu sesiju koju ste dugo čekali.

Bik

Možda nemaju izraženu razmetljivost koju drugi znakovi otvoreno pokazuju, ali ono što im nedostaje u toj spektakularnosti nadoknađuju senzualnošću. Bik vas može natjerati da ga malo pričekate prije velikog trenutka, jer su poznati po sporom i postojanom tempu odnosa.

Nakon što ste privukli njihovo zanimanje, romantični i senzualni Bik zna kako najbolje ugoditi i podići vam raspoloženje. Na završetku večeri rastopit ćete se u njegovim zagrljajima i romantičnim poljupcima.

via GIPHY

Ribe

Sanjive Ribe su najromantičniji horoskopski znak, što ih čini izvrsnima u ljubljenju. Njihova promjenjiva energija ih čini vrlo intuitivnim partnerima, i emocionalno i fizički. Ribe uživaju u svim oblicima fizičkog dodira u odnosima, stoga se nemojte iznenaditi ako inače sramežljiva Riba postane razigrana iza zatvorenih vrata. 

Tvoja reakcija?