Bez srama 1207 pregleda 21. studenoga 2018.

Fanovi ga popljuvali: 'On misli da je bolji od Justina?'

justin bieber/ instagram/ kyliejenner/instagram arianagrande/instagram

Pjevač je iznerviran jer njegov uspjeh nikad nije do kraja prepoznat

Aaron Carter, pjevač i brat Nicka Cartera, člana popularnih Backstreet Boysa, misli kako je izvršena velika nepravda nad njime i to zato što djeca nisu prepoznala njega kao originalnog Justina Biebera.

Aaron je američki pop i hip hop pjevač koji je slavu stekao krajem 1990.- ih godina, a kako donosi TMZ, smatra kako je došlo do velike nepravde kada djeca nisu uspjela prepoznati njegovu, a ne Bieberovu originalnost. Ovako je odgovorio svom fanu na Twitteru, iznerviran time što je ovaj rekao da Aaron nikad nije postigao nivo uspjeha poput Justina:

"Slušaj čovječe. Ne mogu sjesti ovdje i ne govoriti ništa, bio sam u ovoj industriji prije nego što je Justin rođen. U moje vrijeme je bilo teže i uvijek sam se dočekao na nogama. Ne, ja nisam Justin Bieber, ja sam Aaron Carter. Također, ja sam utro ovaj put. Ova djeca NIKADA mi nisu dala počast."

Što bi Biebs rekao na ovo?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Justin Bieber (@justinbieber)

Na kraju je zaključio kako se on bavi muzikom puno dulje od Biebera i često se šali kako je on zapravo graditelj. Ako ništa drugo, kaže, izgradio je put za pjevače poput Justina.

Baš nas zanima što bi Bieber imao za reći na to. Što vi mislite?

 

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    LOOOOOOL