Bez srama 6370 pregleda 20. listopada 2019.

Gerbus oduševio fanove fotkom sa zgodnim Amerom

davorgerbus/Instagram

Davor Gerbus objavio je fotku s influencerom i poduzetnikom Amerom Kadićem. Amer je objavio istu tu fotku samo s malo drugačijim opisom.

Youtuber i influencer Davor Gerbus na Instagramu je objavio fotku s poznatim poduzetnikom i influencerom Amerom Kadićem i ispod fotke napisao divan citat o prijateljstvu.

'Hvala ti što si bio duga u mojem oblaku'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Svaki prijatelj predstavlja svijet u nama, svijet koji se možda nije rodio dok ne stignu, a tek se ovim susretom rađa novi svijet. Znaš, da su mi pričali kako ćemo provoditi dane zajedno, putovati, raditi..Rekao bi im da je to nemoguće. Ali onda kada smo se upoznali i razmijenili životne priče, znao sam da ćeš ovdje biti do kraja života. Prijateljstvo označava život još dublje od ljubavi. Ljubav riskira da se pretvori u opsesiju, prijateljstvo nije ništa drugo nego dijeljenje. Hvala ti što si bio duga u mojem oblaku. 👯‍♀️🐲♥️✖️💎 ————————————————————————— #health #fitness #fit #fitnessmodel #workout #bodybuilding #cardio #gym #training #photooftheday #health #healthy #instahealth #healthychoices #active #strong #motivation #instagood #determination #lifestyle #diet #getfit #cleaneating #eatclean #exercise #hoscos @hoscos

Objavu dijeli DAVOR GERBUS (@davorgerbus)

"Svaki prijatelj predstavlja svijet u nama, svijet koji se možda nije rodio dok ne stignu, a tek se ovim susretom rađa novi svijet. Znaš, da su mi pričali kako ćemo provoditi dane zajedno, putovati, raditi... Rekao bi im da je to nemoguće. Ali onda kada smo se upoznali i razmijenili životne priče, znao sam da ćeš ovdje biti do kraja života. Prijateljstvo označava život još dublje od ljubavi. Ljubav riskira da se pretvori u opsesiju, prijateljstvo nije ništa drugo nego dijeljenje. Hvala ti što si bio duga u mojem oblaku", napisao je Davor.

Amer objavio istu fotku

Istu ovakvu fotku objavio je i Amer na svom profilu, ali uz malo drugačiji opis. On je ispod fotke napisao:

"Jutro. Ležim. Dogovorio sa @davorgerbus da objavimo istu fotografiju u istom terminu. Tražim opis. Nemoguće je naći citat koji bi opisao ovu fotografiju. Dok kopam po Googleu i glavi sjetim se jednog citata Meše. “Ljubav je valjda jedina stvar na svijetu koju ne treba objašnjavati ni tražiti joj razlog. Pa ipak to činim, makar samo zato da još jednom pomenem čovjeka koji je unio toliko radosti u moj život.” Još jednom hvala ti @davorgerbus."

Oduševili fanove

 | Autor: screenshot/instagram screenshot/instagram

Ove su fotke oduševile njihove fanove pa su im tako mnogi u komentarima ostavili srca i lijepe poruke.

 | Autor: screenshot/instagram screenshot/instagram

 | Autor: screenshot/instagram screenshot/instagram

Među njima su i youtuberice Ruža Rupić, Debela Barbara, Matea Frajsberger, pjevačica Pamela Ramljak, televizijski voditelj Dalibor Petko i mnogi drugi.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?