Bez srama 306 pregleda 04. kolovoza 2023.

Glumica raznježila fanove objavom nakon poroda!

lindsaylohan/Instagram

Fanovi i njezini prijatelji oduševljeni su što o svom iskustvu majčinstva Lindsay od početka govori bez filtera, potpuno otvoreno i iskreno

Glumica Lindsay Lohan javila se na Instagramu prvi puta nakon rođenja svog sinčića, Luaija, i napisala predivnu poruku koja je mnoge inspirirala i raznježila, javlja Her.

"Nevjerojatno sam ponosna na svoje tijelo i sve što je prošlo i što mi je omogućilo svih mjeseci trudnoće, ali i sada, tijekom oporavka. Imati dijete je najveća radost na svijetu! A moj #OOTD su u posljednje vrijeme uglavnom ovakvi 'post-porođajni' komadi. Ja nisam obična mama, ja sam 'post-porođajni' tip mame", napisala je glumica ispod svoje fotografije, na kojoj nosi sive kratke hlače i top u kojima ponosno pokazuje svoje tijelo nakon poroda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nestig (@nestigbaby)

Mnogi su je na Instagramu pohvalili zbog ovog poteza i zbog toga što je ovako otvoreno pokazala kako izgleda svega mjesec dana poslije poroda, bez uljepšavanja, filtera i glume. 

Fanovi i prijatelji su joj komentirali objavu, a među njima bila je i Lindsayina majka, Dina, koja joj je napisala kratku i slatku poruku: "Izgledaš predivno i imaš taj majčinski sjaj!"

Fotka je dosad skupila gotovo milijun lajkova i tisuće komentara, a objavila ju je prije svega jedan dan!

Tvoja reakcija?