Bez srama 972 pregleda 20. veljače 2022.

Glumili su tehničare i upali na Doru: 'Skoro su nas uhvatili...'

joomboos

JoomBoosova zvijezda i poznati youtuber, Magic Leon, sa svojom je suprugom Monikom s kojom i inače snima sinoć upao na Doru. Pretvarali su se da su dio ekipe koja radi iza stagea i zaputili se u Opatiju

"Monika i ja smo rentali kombi, napravili smo i naljepnice za našu lažnu tvrtku 'Light & Music Production' i pretvarat ćemo se da smo dio produkcije te tako pokušati upasti u backstage na Dori", objasnio je odmah na početku videa Leon. Odmah su s parkirališta u Zagrebu krenuli prema Opatiji i s malom tremom razgovarali o tome što će biti ako ih 'uhvate'.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Osjećam se kao da smo Bonnie i Clyde, Monika ti si moj partner u 'zločinu' večeras. Tko zna, možda i uspijemo ući, a možda završimo na policiji", rekao je Leon dok su u kombi tovarili lažnu rasvjetu koja je organizatorima Dora baš danas 'zafalila'.

Također, Leon je odmah objasnio i to da on i Monika ovim videom nemaju nikakvu lošu namjeru i da ne žele uništiti natjecanje, već se samo dobro zabaviti i vidjeti koliko će im lako (ili teško) biti upasti ondje potpuno besplatno. I unaprijed je sve upozorio da ovo nipošto ne pokušavaju sami!

 | Autor: joomboos joomboos

"Ako nas skuže, mi ćemo se praviti da su nas zeznuli ti neki ljudi iz produkcije i malo ćemo se napraviti 'ludima'. Iako, zasad sam totalno smirena, nemam tremu", komentirala je Monika dok su putovali prema odredištu. A kad su napokon stigli, trema je ipak došla.

 | Autor: joomboos joomboos

"Isto smo se obukli, izgledamo k'o lopovi iz 'Sam u kući'... Ajoj, ne mogu ja ovo, evo sad me trema uhvatila", govorila je Monika par sekundi prije nego su došli pred dvoranu. Ali tad više nije bilo nazad.

 | Autor: joomboos joomboos

Zaštitar ih je pustio unutra bez ikakvih pitanja i učinilo im se da su prošli puno jednostavnije nego su se nadali. No, to je bio samo početak. Drugi ih je zaštitar tražio narukvice koje su imali svi ostali iz tehnike i produkcije, ali, njih Monika i Leon nisu imali. 

 | Autor: joomboos joomboos

Mislili su da će ih uspjeti nabaviti bez problema, ali kad su ih pitali tko ih je poslao, odgovor 'Zvao nas je gospodin Damir iz HRT-a da donesemo 10 komada rasvjete' ekipi iz produkcije nije baš zvučala uvjerljivo pa je uslijedio pravi kaos.

Jesu li Monika i Leon ipak uspjeli ući na pozornicu potpuno besplatno ili su ih skoro na samom cilju uhvatili, pogledajte u najuzbudljivijem videu na JoomBoos YouTube kanalu u posljednje vrijeme!

Tvoja reakcija?