Bez srama 1027 pregleda 18. veljače 2019.

Hailey priznala: 'Zastrašujuće je biti u braku ovako mlad'

haileybieber/Instagram

Hailey je u brak stupila sa samo 22 godine, a to je stvarno prilično rano

Iako se o njihovoj vezi iz tjedna u tjedan piše svašta, Justin i Hailey, u principu, prilično su sretni skupa. Osim kad nisu... E sad, navodno je Hailey prije par dana u razgovoru s frendicom Kendall Jenner priznala da biti u braku toliko mlad baš i nije lako, piše Seventeen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😴 @voguemexico

Objavu dijeli Hailey Rhode Bieber (@haileybieber)

"Jako je strašno biti ovako mlad i u braku u isto vrijeme", priznala je Hailey te dodala: "No, iako je jako strašno, on je osoba u koju sam zaljubljena već tolike godine... Pa, mogu reći da je to najbolji dio svega. Imam osjećaj da je on moj najbolji prijatelj. A sad možemo živjeti zauvijek zajedno. No, o tome 'zauvijek' ne razmišljaš dok se ne udaš. I onda shvatiš, okej, ovo je zaista zauvijek. Nema kraja..."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

absolute best friend.

Objavu dijeli Hailey Rhode Bieber (@haileybieber)

Iako je u isto vrijeme sretna i zbunjena, vjerujemo da svatko ima slične misli i preispitivanja, no to ne znači da je nesretna. Samo da je čovjek.

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajoj :(