Bez srama 253 pregleda 03. listopada 2016.

I oni tračaju: Što tvoj dečko govori svojim prijateljima o vama?

Prijatelji
Dreamstime

Uvijek si se pitala o čemu to dečki pričaju? Mogla bi se iznenaditi...

Svi znamo da cure svoje tajne teško zadrže za sebe. Sve što im se događa podijelit će s prijateljicama i one su im često najveća potpora.

Pitaš se o čemu dečki razgovaraju kad su sami? Oduvijek te zanimalo spominje li tvoj dečko vašu vezu i što uopće govori o tebi?

Čitaj dalje jer bi se mogla iznenadit! :)

Ponosan je na vas i vašu vezu

Naravno da si za njega ti najljepša i najzgodnija osoba na svijetu. Upravo takvom će te predstavljati i svojim prijateljima. Poznato je da su dečki prije svega vizualna bića pa će svojim prijateljima često spominjati koliko si zgodna i lijepa. 

Osim toga, pohvalit će se i ako si nešto lijepo napravila za njega. Ako mu napraviš kolač ili ga iznenadiš romantičnim izletom, to će znati i njegovi prijatelji. 

Svima će ispričati kako ste se i kada upoznati. Tu će priču neumorno prepričavati kad god se pojavi netko tko je voljan slušati. Nemoj mu to uzeti za zlo, jednostavno pokazuje koliko je ponosan na vašu vezu. Nama je to slatko! :)

Svi će (prije tebe) saznati za iznenađenje koje ti sprema

Svojim će prijateljima ispričati o svim planovima s tobom. Ne radi to iz loše namjere, nego želi čuti mišljenje i savjete drugih ljudi. Kako ne bi pogriješio voli se konzultirati s prijateljima, za koje ponekad misli da znaju bolje od njega.

Ako te planira odvesti u kino a ne zna koji film da odabere, nazvati će najboljeg prijatelja i pitati ga za savjet. Ako ste nedavno bili na romantičnom izletu, lokaciju je vjerojatno saznao zahvaljujući prijateljima... I tako u nedogled.

Od onog dana kad je shvatio da mu se sviđaš, to su znali i njegovi prijatelji. Iako dečki vole naglašavati da oni ne tračaju i ne povjeravaju se jedni drugima, istina je potpuno drugačija!

Svoje frustracije podijeliti će s prijateljima

Ako ste se upravo posvađali oko neke sitnice, a on uopće ne razumije zašto ili samo želi popraviti situaciju a ne zna kako, savjet će potražiti u muškom društvu. Nemoj se ljutiti na njega zbog toga jer i ti si sigurno već sve ispričala svojoj prijateljici.

To je način na koji se rješavamo negativne energije i nema ništa loše u tome. Ne brini, jer ako te voli sigurno neće ispričati sve detalje vaše svađe ili pak tvoje mane. :)

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?