Bez srama 2162 pregleda 03. ožujka 2018.

I što sad napraviti: 6 znakova da te vara

instagram.com@innerartist

Možda postoje znakovi, a možda jednostavno nešto u tebi vrišti da te vara. Nisi siguran što se događa, ali sumnjaš da je s drugim

1. Stalno visi na mobitelu

via GIPHY

Stalno visi na mobitelu, dopisuje se, a kad tebi treba odgovoriti na poruku nema ga nigdje. Ovo ne znači da te sigurno vara, ali... Tko zna možda samo ima neke ozbiljne razgovore.

2. Počinje paziti na izgled

Znaš ga dovoljno dugo da točno znaš njegove navike. Ako se odjednom počinje više brinuti o svom izgledu, više puta dnevno se tušira, nejednom počinje koristiti parfem... pitanje je koga se trudi impresionirati.

3. Više izlazi

Svaki put je nešto. Ili izlazi s frendovima ili mu je nešto iskrsnulo... Možda su to znakovi upozorenja da se nešto događa.

via GIPHY

4. Ima previše obaveza

Gle, možda ih ima, a možda se izvlači jer mu se ne da trošiti toliko vremena na tebe.

5. Nitko ne zna da ste zajedno

Ok, znaš ti, on i sve tvoje frendice, ali njegovo društvo za tebe baš i ne zna. A vrhunac je kad ne želi na društvenim mrežama napisati da je u vezi. Je l' te se srami ili se viđa s još nekim?

via GIPHY

6. Iskaljuje se

U posljednje vrijeme sve što napraviš samo mu dižeš živce. Pošalješ mu poruku, ne odgovara. Zoveš ga, on podivlja. Tko zna, možda traži ispriku da se makne od tebe i ode nekom drugo.

Jesi li pogledao novu epizodu Prank'da? Leon je uhvatio Moniku u zagrljaju drugoga! Što se to događa: 

 Ne propustite urnebesnu JoomBoosovu seriju “Prank’d” subotom u 11 sati na JoomBoos YouTube kanalu. Spremite se na hrpu smijeha i neugodnih iznenađenja. Matija prijatelje, ali i obične ljude plaši, tjera u plač, dovodi do trenutka zbunjenosti i ludila, ali nikad ne prelazi granicu. Gotovo nikad... 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)    

 

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve
  • misskiss

    Prank'd je predobar
  • Avatar Melliii

    Melliii

    Ne kuzim zakaj varati. Prekines vezu i onda radis sta hoces 💁🏻‍♀️