Bez srama 12137 pregleda 19. listopada 2018.

'Imam 23 godine i djevica sam. Ne sramim se toga'

women_with_style / instagram

Ispovijest djevojke koja je sa 23 godine i dalje djevica. Iskreno je objasnila zašto planira ostati na tome sve dok ne nađe savršenu i pravu osobu s kojom će izgubiti nevinost.

"Imam 23 godine i djevica sam. Znam da će se neki od vas koji čitate možda pitati: Što je tebi, curo? Jer, u današnje vrijeme ja se smatram rijetkom vrstom...

No, ja sam djevica i odlučila sam da ću to ostati sve dok mi netko gore ne pošalje znak da sam spremna i dok ne dođe netko tko će biti vrijedan tog posebno iskustva. I nisam djevica zato što to želim više od svega... Odlučila sam tako zato što čekam znak koji će mi pokazati da postoji osoba vrijedna dijeljenja moje intime.

I ne, ne osuđujem nikoga tko je odlučio izgubiti nevinost prije mene, zato što je to njihov odabir i; tko sam ja da im sudim. Seks nije ništa loše, samo treba biti pametan.

Odlučila sam da ću živjeti ovako i toga se držim sve dok ne budem sigurna da to želim promijeniti

Iako sam samo čovjek od krvi i mesa, naravno da imam određene potrebe, no odlučila sam živjeti ovako i toga ću se držati. I moram ovo reći, ni jedan muškarac na svijetu nije vrijedan tebe i tvoga tijela, neovisno o tome tko je on, dokle god ti nisi sto posto sigurna da si spremna. Tvoje je tijelo dragocjeno i važno! A ja sam ponosna što sam djevica. Sad ću vam objasniti zašto.

Nekad me bilo sram priznati da sam djevica jer sam smatrala da će drugima to biti smiješno, ali više ne mislim tako. Iako oko mnogo toga u životu ne možemo odlučivati sami, ovo je nešto oko čega možemo! Za mene seksualno iskustvo nije samo seks, već nešto mnogo više, nešto spiritualno, posebno. I zbog toga čekam dok ne osjetim sve to, onda ću se upustiti u to iskustvo.

Gledajte na to kao nešto pozitivno i dobro, nemojte se sramiti toga

I važno je da djevojke (ali i dečki) shvate da su oni najvažniji i da ih nitko ne smije prisiljavati na nešto što ne žele. Dok si ti spreman/spremna, onda znaš da je pravo vrijeme. Stoga, ako si i ti dalje djevica (ili djevac) želim da na to gledaš kao na nešto lijepo i posebno. Tvoje vrijeme će doći, a kad dođe - znat ćeš. Nisi manje žena (ili manje muškarac) ako nisi seksualno aktivan/aktivna. Ne daj da te društvo prisiljava da budeš ono što nisi.

Iskreno vjerujem da su neke stvari vrijedne čekanja, a ovo je sigurno jedna od njih. I zato, molim te, drži to za sebe dokle god ti želiš. Budi ti i slušaj sebe. Uvijek", napisala je anonimna djevojka za Thought Catalog.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    svaka čast curo